FRESH
Orice bărbat ar fi invidios pe soțul ei! Tany Vander FIERBINTE în ...
Radu și Ana Sîrbu, la 19 ANI DE CÂND AU SPUS „DA”!: Vezi ce mesaje ...
„Crazy Loop s-a întors!” După o bună pauză, Dan Balan revine cu noi ...
Halle Berry are un nou iubit. Cine este bărbatul care a readus zâmbetul ...

„NU NE-AȚI ÎNȚELES CORECT”. Reacția administrației localului care impune meniu de 1000 de lei și interzice prezența copiilor

Vinăria Poiana

Ieri anunțau tranșant pe Facebook că accesul în local seara cu copiii este interzis, iar meniul pentru o persoană este de minimum 800-1000 de lei, iar astăzi își cer scuze și motivează prin faptul că nu au fost înțeleși corect. Este vorba despre vinăria care a devenit faimoasă peste noapte, pentru abordarea discriminatorie față de unii clienți, dar și criticată de sute de internauți, scrie SHOK.md.

Într-o postare pe pagina de Facebook, directorul de dezvoltare al localului, Dmitrii Petrenko, vine cu explicații referitoare la postarea care a stârnit sute de comentari critice la adresa vinăriei și a politicii sale față de clienți.

„Din start vreau să-mi cer scuze pentru emoțiile pe care le-a provocat postarea anterioară. Nu am avut nici cea mai mică intenție să jignim sau să intimidăm pe cineva cu acest mesaj. Ne pare foarte rău că s-a întâmplat astfel.

Postarea a fost făcută fără moderația corespunzătoare din partea conducerii vinăriei și târziu am văzut că e complet lipsită de tact.

Am contactat deja și am convenit să lucrăm cu o echipă de marketeri care, sperăm foarte mult, ne va ajuta la construirea unei comunicări corecte și frumoase cu oaspeții și abonații noștri.

Am dori să explicăm poziția noastră cu privire la unele aspecte:

• Rezervare cu o săptămână înainte

Acum nu putem găzdui un număr mare de oaspeți în același timp din cauza Covid-19. Am avut multe cazuri în care oaspeții s-au confruntat cu faptul că nu avem mese libere. Nu vrem să ne supărăm oaspeții și de aceea rugăm să facă rezervarea din timp. Analizând această situație după fluxul de apeluri, rezervarea cu o săptămână înainte este cea mai optimă soluție. Sperăm să ne înțelegeți.

• Copii la Poiana Winery

La momentul actual, lucrăm într-un format redus și nu putem folosi toate resursele vinăriei. Din cauza pandemiei, terenul de joacă este temporar închis. Planificăm să deschidem o grădină zoologică pentru a oferi oaspeților posibilitatea de a petrece timp în diverse zone.

După ce am citit un număr mare de comentarii la postarea noastră, am decis că vom primi, în orice moment, pe toți oaspeții cu copii de toate vârstele pe terasa de vară.

În ceea ce privește restaurantul, care se va deschide la jumătatea lunii septembrie, am dori să încercăm conceptul de „fără copii” seara, urmând exemplul colegilor europeni (cu copiii va fi în continuare posibil să rămâneți pe teritoriul vinăriei). Vă sugerăm să discutăm această problemă în comentarii. Vă rugăm să ne ajutați să luăm decizia corectă.

• Meniul

Am creat și acum dezvoltăm un concept nou pentru vinărie. Vrem să inventăm mâncăruri noi bazate pe bucătăria moldovenească, ne străduim să dezvoltăm cultura și gastronomia națională. Sperăm că această direcție va fi pe gustul dvs. și veți aprecia demersul nostru.

La vinărie erau toate bucatele clasice moldovenești. Acum, însă, mulți oaspeți când vin sunt indispuși să afle că unele bucate nu mai sunt. Prin publicarea nefastă anterioară, am vrut să atenționăm că au dispărut din meniu bucatele clasice (zeama și mămăliga, de exemplu).

Pentru comoditatea dvs., am plasat meniurile cu prețuri pe paginile noastre.

La jumătatea lunii septembrie, intenționăm să deschidem un restaurant în care cecul mediu va fi plus minus cel descris în publicația anterioară. În tapas bar și la terasă, prețurile vor fi întotdeauna mai mici”, se menționează în postare.

Bună ziua, dragi prieteni!Numele meu este Dmitrii Petrenko, sunt director dezvoltare pe vinăria Poiana Winery.Din…

Publiée par Vinaria Poiana sur Lundi 10 août 2020

Ieri, SHOK.md a scris despre localul care anunță potențialii vizitatori că meniul este de minim 800-1000 de lei, nu include bucate tradiționale moldovenești, iar prezența copiilor nu este acceptată în orele de seară.

În acest sens, mai multă lume s-a revoltat pe rețelele de socializare, criticând regulile impuse de vinărie.

Publiée par Павел Дуганов sur Samedi 8 août 2020

AUG 10, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII