FRESH
Moldova, la un an de Covid: Izolare, carantină, zboruri anulate, spitale ...
O vacanță cu fosta soție a iubitului, un fund de curcan și ... vreo ...
Un moldovean - noul proprietar al AC Milan? Cine este omul de afaceri ...
Idei de cadouri în funcție de zodie. Ce să-i dăruiești de 8 Martie

O femeie a mâncat artificii crezând că sunt bomboane! Ce s-a întâmplat cu ea după

Cum sărbătorile de iarnă au trecut, iată că mulți în tot acest timp au celebrat trecerea în noul an cu artificii pe care le-au aruncat spre cer, însă o femeie a fost la un pas de moarte din cauza lor! Aceasta le-a mâncat din greșeală, scrie SHOK.md, cu referire la spynews.

O situație de-a dreptul incredibilă a avut loc în Marea Britanie, în urmă cu puțin timp! După ce în noaptea dintre ani familia a dat mai multe artificii spre cer celebrând noul an, o femeia a făcut o confuzie uriașă atunci când a încercat să mănânce niște dulciuri!

Lisa Boothroyd, o femeie în vârstă de 48 de ani susține că a găsit cutia cu artficii printre mai multe cutii cu bomboane de pe raftul unui magazin!

Imediat ea a mers acasă și a început să mănânce din ele, dar nu și-a dat seama că într-una dintre cutii nu erau dulciuri, ci artificii, și le-a mâncat!

S-a simțit rău la scurt timp, s-a dus la baie și a început să clăteasca gura cu apă, dar în momentul în care s-a uitat pe cutie a observat greșeala uriașă pe care a făcut-o!

„Habar n-aveam ce sunt și este șocant faptul că se aflau pe același culoar cu toate dulciurile copiilor”, a povestit ea.

Aceasta s-a vindecat după mai multe zile

Femeia a fost la un pas de moarte, potrivit medicilor, aceasta suferind mai multe arsuri chimice la nivelul organismului.

Doctorii i-au prescris analgezice puternice pentru a combate durerea, iar după o senzație neplăcută timp de mai multe zile aceasta și-a revenit!


IAN 18, 2021 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII