FRESH
Horoscopul profitorilor. Cum se folosește de tine, în funcție de zodie
Un bărbat, obligat să plătească fostei soții 60.000 de euro pentru ...
Irena Boclincă, despre salariile mizere ale actorilor din Moldova ...
5 accesorii care nu trebuie să lipsească din garderoba ta

O interpretă a pozat fără haine pentru a-și arăta boala de piele de care suferă: „Trebuia să fac asta”!

Leann Rimes a pozat astfel pentru a arăta cum o afectează psoriazisul și „a dat o vocea atât de multor oameni care trec prin asta”, scrie SHOK.md, cu referire la perfecte.ro.

Cântăreața a dezvăluit că duce o luptă continuă cu această afecțiune care îi lasă pielea plină de pete roșii și descuamări. Leann a fost diagnosticată la vârsta de doi ani. 

„Muzica este darul meu, este motivul pentru care mă află aici. Dar vreau să dau o voce și altor fețe ale mele. Și vreau să dau o voce atât de multor oameni care trec prin asta. În sfârșit, este cazul să fiu sinceră în legătură cu psoriazisul meu și uite cum arată acesta”.

„Trebuia să fac asta. Mintea mea, spiritul meu avea nevoie disperată de asta. M-am gândit că este momentul perfect să împărtășesc povestea mea”.

Leann Rimes (38 de ani) mai spune că a fost diagnosticată prima oară la 2 ani și că puseurile din trecut o lăsau cu ”plăci care dureau și sângerau”.

Dacă, de 16 ani, a reușit să-și țină afecțiunea sub control, în 2020, din cauza stresului, ”iadul s-a dezlănțuit și sunt sigură că la fel s-a întâmplat în cazul multor oameni pe fondul acestei pandemii”.

foto: Instagram
Foto: Instagram

sursa: perfecte.ro


OCT 31, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII