FRESH
Cum scapi de viruși pe iPhone: problema notificărilor din calendar ...
Nicole Kidman, probleme de sănătate mintală din cauza rolului din ...
Cât de romantică este fiecare zodie
Drama unei rusoaicei căre a primit o mână bionică, după ce soțul i-a ...

O jucătoare de tenis pozează nud pentru a-și susține cariera

În vârstă de 19 ani, jucătoarea de tenis Angelina Graovac a găsit o metodă inedită de a-și susține cariera în sportul alb, o disciplină care necesită foarte mulți bani pentru antrenamente și pentru călătorii la diverse turnee, scrie SHOK.md, cu referire la digisport.ro.

Lipsa banilor a determinat-o pe jucătoarea din Australia de origine sârbă să apeleze la o metodă inedită de a-și câștiga resursele financiare pentru a răzbi în labirintul întortocheat al tenisului. Potrivit tabloidului britanic The Sun, Angelina Graovac realizează content pentru adulți ajutându-se de o rețea de socializare. 

Sportiva în vârstă de 19 ani postează fotogafii pentru adulți pe platforma OnlyFans, un portal cu peste 24 de milioane de utilizatori în toată lumea

Își folosește pagina de Instagram drept o trambulină pentru a-și trimite fanii spre contul său de pe OnlyFans. Pe Instagram jucătoarea din Australia e urmărită de 15.800 de fani care îi apreciază fotografiile provocatoare. 

Angelina Graovac e pe locul 1.171 în topul ITF și a jucat 15 meciuri în 2020

Potrivit site-ului ITF, jucătoarea de 19 ani, situată pe locul 1.171 în ierarhia ITF, a evoluat în 2020 în 15 partide, toate pe suprafața rapidă. A câștigat patru meciuri și a pierdut 11. The Sun mai scrie că Angelina Graovac a câștigat în total de-a lungul carierei 2.000 de lire sterline, adică aproximativ 3.000 de dolari.


DEC 28, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII