FRESH
Horoscop 22 ianuarie 2021. Sentiment de confuzie şi o declaraţie de ...
4 dintre cele mai carismatice zodii, care te cuceresc cu personalitatea ...
Cea mai mare fabrică de vaccinuri din lume a luat foc
Elefanții numărați din spațiu. 5.000 de kilometri pătrați pot fi acoperiți ...

O mamă şi-a opărit până la moarte propriul copil, apoi a încercat să pară nevinovată: „Aşa am găsit-o”

O mamă și-a opărit propriul copil. Fetița de 19 luni a plâns în continu aproximativ o oră. Micuța a fost declarată moartă la scurt timp după ce a ajuns la spital, suferind arsuri teribile, acoperind aproximativ 65% din corpul ei, scrie SHOK.md, cu referire la observatornews.

Mama ei, Katie Crowder, dependentă de cocaină, a ucis copilul în casa sa din Mansfield. A stat apoi o oră să-şi cureţe urmele, timp în care fetiţa urla de durere şi zăcea în agonie. Ar fi putut fi salvată, dar femeia n-a mişcat un deget pentru ea.

A luat-o apoi şi a dus-o la casa părinţilor ei care locuiau pe aceeaşi stradă. În faţa acestora, Paul şiKaren Crowder, criminala s-a prefăcut panicată, apoi le-a spus: Este moartă, e moartă!”

Mama ei a întrebat-o: „Ce naiba ai făcut?”, la care ea a răspuns „Nu ştiu, aşa am găsit-o”.

Katie Crowder le-a spus juraţilor că făcea „curăţenie pentru căţeluş”, în momentul în care şi-a găsit fiica cu faţa în jos, în baie, lângă o găleată. Un medic legist însă a declarat că fetiţa ar fi stricat cu putere într-o astfel de situaţie şi ar fi fost auzită, nu ar fi stat în tăcere, suferind trimp de aproximativ o oră, îngropându-i femeii toate argumentele prin care încerca să iasă nevinovată din întreaga situaţie.

În deschiderea cazului, avocata acuzării, doamna Howes a spus: „Puteţi fi siguri că Gracie a fost omorâtă în mod delimerat de către mama ei. Moartea fetei nu a fost una isntantanee. A zăcut în agonie aproximativ o oră. Aţi putea întreba, de ce a întârziat atât în a-i acorda primul ajutor? Pentru că încerca să îşi acopere urmele, ştia ce a făcut. Îşi limpezea mintea, se gândea la un mod de a explica ce făcuse.”

Doamna Howes a mai declarat juriului şi că drogul găsit în sângele lui Crowder ( o cantitate mare de cocaină) la patru ore după incident a fost în concordanță cu faptul că inculpata îl consumase înainte să ucidă copilul.

„Trebuie să o duc la o creşă, nu am niciodată un moment de pauză” ar fi spus femeia întrecut despre micuţa ei. În schimb, în momentul arestării, la spitalul King’s Mill din Sutton-in-Ashfield, Notts, femeia areacţionat impulsiv, spunând că nu i-ar face niciodată rău micuţei.

Potrivit The Sun, Katie neagă orice acuzaţie de crimă. Procesul continuă, iar dacă femeia va fi găsit ăvinovată riscă ani grei de închisoare.


NOI 20, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII