FRESH
Laurette: „Pentru un milion de euro mi-aș înșela soțul!”. Ce spune ...
Horoscopul primăverii 2021: ce te așteaptă, în funcție de zodie, în ...
Va prezenta piesa pentru „Eurovision Song Contest 2021” în Rusia! ...
Katharine McPhee și David Foster au devenit părinți. Actrița i-a dăruit ...

O sportivă de performanță a fost concediată după ce s-a fotografiat dezbrăcată

O sportivă de performanță a fost concediată după ce s-a fotografiat dezbrăcată. Este vorba de belgianca Tara Gins, în vârstă de 30 ani fosta ciclistă de performanță, scrie SHOK.md.

Tara s-a retras din activitate anul trecut și a încercat să îsi găsească în continuare un loc în disciplina sportivă pe care a practicat-o. Așa a venit și ofertă de a antrena o echipă de tineri cicliști, informeasă sport.

Doar că, la câteva zile după numirea în funcție, șefii au concediat-o, motivul fiind unul care n-are nic io legătură cu pregătirea ei profesională. Mai precis, conducătorii clubului respectiv au fost deranjați de aparițiile provocatoare ale Tarei in spațiul public, tânăra fiind pasionată de modelling și de fotografii picante, pe care le posteaza deseori pe rețelele de socializare.

„Am făcut două ședințe foto in ultimele două luni, una pentru Playboy și una pentru un calendar. Dar nu-mi dau seama care a fost supărarea și care sunt fotografiile considerate jignitoare. Mi s-a spus că șefii au văzut fotografiile și le-a fost frică să nu rămână fără sponsori”,a explicat frumoasa blondă.

„În Playboy eram dezbrăcată, dar cu părțile intime acoperite, deci nimic vulgar. Iar în calendar am fost topless, dar fără vreo referire la ciclism”, a adăugat Tara Gins.


IAN 27, 2021 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...