FRESH
Papa Douba Diop, vedeta Senegalului și călăul Franței la Cupa Mondială ...
Încuiat într-un șopron și eliberat doar pentru a lucra: Un bărbat, ...
FOTO „Dragostea plutește în aer” pentru Constantin Țuțu: „E frumos ...
(video) Nimeni nu a înțeles ce s-a întâmplat! Jurnalista care a intrat ...

O tânără credea că are dureri menstruale, dar era în travaliu. Femeia a născut imediat ce a ajuns la spital

O tânără din Marea Britanie a ajuns la spital acuzând dureri menstruale insuportabile, dar a avut parte de șocul vieții ei. Medicii i-au spus că intrase în travaliu, ceea ce a fost surprizător pentru femeia care nu ar fi avut niciun simptom de sarcină, scrie SHOK.md, cu referire la spynews.ro.

Holly Henton, o tânără în vârstă de 23 de ani din Market Harborough, Leicestershire, era însărcinată în nouă luni fără să știe acest lucru. A aflat abia când a intrat în travaliu și în scurt timp a și născut.

Femeia a spus că avea cicluri menstruale regulate, iar într-o zi a început să aibă crampe neobișniuit de puternice.

Durerile nu au dispărut, ba chiar au ajuns într-un punct în care au devenit insuportabile pentru Holly, iar mama ei a chemat o ambulanță. Medicii din spital i-au spus imediat care este cauza durerii. Era însărcinată în 41 de săptămâni și în câteva momente urma să nască.

Tânăra a fost dusă de urgență în sala de operații, unde a născut un băiețel, pe care îl crește singură.

„Îmi venea menstruația normal, nu se întâmpla nimic neobișnuit. M-am îngrășat puțin, dar nimic încât să mă gândesc că aș putea fi însărcinată. Nu avusesem niciun simptom normal, nici pofte, boli sau greață”, a declarat Holly Henton.

Faptul că nu știa de sarcină a făcut-o să aibă un stil de viață care includea ieșiri și petreceri în mod regulat. Ea a spus că dacă ar fi știut ar fi fost mai atentă.

sursa: spynews.ro


OCT 24, 2020


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...