FRESH
O vacanță cu fosta soție a iubitului, un fund de curcan și ... vreo ...
Un moldovean - noul proprietar al AC Milan? Cine este omul de afaceri ...
Idei de cadouri în funcție de zodie. Ce să-i dăruiești de 8 Martie
Machiat în pat și cu lumina stinsă, cânta ca să ajungă la orgasm. ...

O tânără din Bălți, stabilită în SUA a fost reținută de poliție în urma atacului de la Capitoliu

O tânără originară din Bălți a fost reținută în urma asaltului de la Capitoliu, unde sute de manifestanţi pro-Trump au reuşit să pătrundă în sediul Congresului SUA pentru a bloca procedura de certificare a rezultatelor alegerilor prezidenţiale din 3 noiembrie, scrie SHOK.md.

Presa internațională a remarcat numele Kristinei Malimon printre numeroasele rețineri făcute de forțele de ordine, mai ales în condițiile în care aceasta arată și foarte bine, având calități mai degrabă de fotomodel decât de luptătoare împotriva forțelor de ordine, relatează sport.

În varsta de 28 de ani, Kristina e născută în Republica Moldova, la Bălți, însă e stabilita de mult timp în Statele Unite, având și un rol activ în politică, mai precis în organizația de tineret a republicanilor din Oregon

După cum se poate vedea pe contul ei de Instagram, Kristina a avut mai multe postări în ultimele luni prin care a deplâns pierderea alegerilor de către Donald Trump, încurajând în același timp acțiunile de revoltă. Interesant e și faptul ca moldoveanca a ajuns în arestul poliției împreuna cu mama sa, Eugenia (54 de ani) care și-a însoțit fiica la mișcarea de protest de la Capitoliu.


IAN 9, 2021 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII