FRESH
Anatol Durbală și-a anunțat soția și copiii că mai vrea un urmaș. ...
Ea este femeia cu mustață! Motivul incredibil pentru care nu renunță ...
Romanul unei scriitoare din Moldova, despre mamele plecate în străinătate, ...
Sexi, talentată și femeie de afaceri de top! JESSICA ALBA, surprinsă ...

O tânără scriitoare din Moldova, cunoscută și în alte colțuri ale lumii! A câștigat premiul special la un concurs internațional de POEZIE din Italia!

Marina Hajder este o tânără scriitoare, autoare a romanelor „Restul e tăcere”, lansat în 2018, și „Linii de Dialog”, ce urmează să fie lansat. Astfel Marina a mărturisit pentru SHOK.md, despre îndeplinirea unui mare vis de al ei, la care nici nu visa, dar și cât de mândră este că duce poezia mai departe.

E talentată și a demonstrat asta. Marina Hajder a depus multă muncă pentru a i se îndeplini un vis mare.

„Întotdeauna am știut că pentru a realiza ceva, este nevoie de foarte multă muncă, perseverență și abilități bune. Fiind o copilă ambițioasă, mereu mi-am dorit să cresc frumos. Pe data de 6 septembrie, 2020, mi s-a îndeplinit un mare vis la care nici nu visam.

Era iarnă, 2020, și într-o zi, profesoara mea dragă de Limba și Literatura română- Nelea Barnaciuc, m-a îndrumat să particip la un concurs internațional de POEZIE din Italia. S-a desfășurat anul acesta a 29 ediție, unde au participat copii din toate colțurile lumii. Am demonstrat că pot, că sunt talentată și am câștigat Premiul Special, în memoria Domnului Alfredo Pirola. Mulțumiri călduroase îi adresez Domnului Alessandro Villa,un om deosebit care ne-a ghidat frumos în marea lume a creației. Pe data de 6 septembrie, 2020, a avut loc la Triuggio, Italia, ceremonia în care li s-au înmânat câștigătorilor premii prețioase. Eu nu am putut fi prezentă fizic, însă, am fost acolo, cu tot sufletul meu. Am primit o medalie, pe care o voi păstra mereu, în cinstea poeziei, și de asemnea, mi s-a publicat o creație în “Antologia del Premio Internazionale”, Centro Giovani E Poesia Triuggio.

Sunt mândră că am câștigat și al meu cuvânt blând și duios, a fost publicat într-o antologie internațională din Italia. M-au cunoscut și oamenii din alte colțuri ale lumii, ceea ce mă bucură că duc POEZIA mai departe.

Simt mândrie în acest moment și fericită de această mare realizare a mea. Am demonstrat că pot, că sunt o persoană cu verticalitate, dârzenie și multă dragoste pun în orice creație!”, a mărturisit ea.

Adriana GRIȚCO


SEP 7, 2020


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...