FRESH
Gestul impresionant făcut de Ryan Reynolds și Blake Lively! Ce sumă ...
FOTO Marinela Bezer, apariție FIERBINTE în costum de baie! Și-a etalat ...
FOTO Katy Black trece printr-o etapă grea. Vezi ce a pățit bloggerița
Papa Douba Diop, vedeta Senegalului și călăul Franței la Cupa Mondială ...

Oamenii Zâmbărele..DIN CULISE!: Vrem să promovăm oamenii de la țară...

Actrița și regizoarea Victoria Roșca a mărturisit motivul pentru care a dat ideea serialului ”Oamenii Zâmbărele”, scrie SHOK.md.

„Omaneii Zâmbărele este o idee care o macin de un an de zile, dacă sincer. E o idee în care noi vrem să promovăm oamenii de la țară, oamenii din sate. Să promovăm satele noatre. Pentru că nu știu de ce ne-am învățat cam toți să fugim de acolo, să găsim mai mult partea cea negativă, decât cea pozitivă. De aici a pornit și ideea, dar era o idee nu de film până când am găsit o persoană care mi-a dat așa niște gânduri. Am aplicat la un grand și acolo am fost susținuți cu un buget pentru început de cale la acest serial, și așa am și început”, a zis Victoria în cadrul emisiunii „Bună dimineața la Moldova 1”.

Actrița a mai adăugat detalii despre cum merg pregătirile și ce senzații au fiecare dintre ei.„Suntem în lucru destul de serios din decembrie. Doi șcenariști și eu sunt unul dintre ei. Și atunci când ești cumva presat de timp că trebuie să dai scenariul ăsta să-l pui pe masă că el să fie aprobat… păi ”dai din coate”, să zic eu. Din culise se lucrează foarte frumos. Suntem o echipă de 40 de persoane, muzica și textul deja este făcut și semnat de Interpretul Pavel Stratan. Facem față chiar dacă în pandemie s-a întimplat ca partenerii noștri au ajuns mai mut ei la noi decât noi de ei” a adăugat ea.

SHOK.md


IUL 17, 2020


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...