FRESH
(video) Rezultatul se vede pe față! Un bărbat vrea să se transforme ...
Au lăsat politica la o parte și au plecat în cluburi de noapte. Mai ...
La o zi de la naștere, Katy Black și-a arătat bebelușul! Vezi prima ...
O femeie a fost condamnată la un an de închisoare, după ce şi-a ascuns ...

Obiect misterios descoperit în mijlocul pustietății. Care i-ar fi originile și cum a ajuns pe Pământ! VIDEO//

O misiune obișnuită desfășurată de Departamentul de Siguranță Publică din statul american Utah a luat o turnură ciudată după ce echipajul unui elicopter a descoperit un monolit misterios în deșert, scrie SHOK.md, cu referire la digi24.ro.

Întâmplarea s-a produs săptămâna trecută, când ofițerii biroului aviatic al Departamentul de Siguranță Publică din Utah se aflau la bordul unui elicopter, ajutând la numărarea unor animale sălbatice.

„Unul dintre biologii de la bord l-a văzut și s-a întâmplat să zburăm direct pe deasupra lui”, a declarat pilotul Bret Hutchings pentru postul local KSL. „Mi-a zis întoarce, întoarce. L-am întrebat ce este și a răspuns că este ceva la sol și trebuie să mergem să vedem ce este”.

În mijlocul deșertului, printre stâncile roșiatice, se afla un monolit metalic lucios înfipt în pământ. Hutchings a estimat că are între 3 și 4 metri înălțime. Nu arăta ca și cum ar fi fost lăsat să cadă la sol, ci mai degrabă ar fi fost poziționat.

Mystery object spotted by Utah crew counting bighorn sheep

The Utah Department of Public Safety helicopter was assisting the Utah Division of Wildlife Resources in counting bighorn sheep in remote southern Utah Wednesday when the crew encountered something entirely 'out of this world'…https://ksltv.com/449486/dps-crew-discovers-mysterious-monolith-from-air-in-remote-utah-wilderness/KSL 5 TV #KSLTV #UtahPhotojournalist: Steven Arbor Breinholt

Posted by Andrew Adams KSL on Saturday, November 21, 2020

„Glumeam că dacă unul dintre noi dispare brusc, ceilalți s-o ia la fugă”, a spus Bret Hutchings. Acesta crede că cel mai probabil obiectul a fost așezat în deșert de un artist.

„Bănuiesc că este vreun artist sau poate un mare fan al filmului 2001: Odiseea Spațială”, a spus pilotul, referindu-se la scena din filmul regizat de Stanley Kubrick în 1968, când apare un monolit negru.

Cu toate acestea, Departamentul de Siguranță Publică din Utah a anunțat luni că este ilegal să fie instalate structuri pe domeniul public fără autorizație, „indiferent de pe ce planetă este autorul”.

Locul exact unde se află monolitul nu a fost dezvăluit și nu se știe în acest moment cine sau ce l-a pus acolo.


NOI 24, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII