FRESH
Horoscopul profitorilor. Cum se folosește de tine, în funcție de zodie
Un bărbat, obligat să plătească fostei soții 60.000 de euro pentru ...
Irena Boclincă, despre salariile mizere ale actorilor din Moldova ...
5 accesorii care nu trebuie să lipsească din garderoba ta

(video) Olga Manciu, despre infidelitate: NU am pe el drepturi de autor, nu l-am cumpărat, nu îmi aparține. Este decizia lui

De 11 ani formează un cuplu, au și 3 copii minunați, dar niciodată nu s-au temut de infidelitate. Olga și Alexandru Manciu trăiesc după principiul libertății, iar acest lucru, spun ei, îi face să nu își dorească alte experiențe, cu alți parteneri. Olga a vorbit, într-un interviu cu Dorin Galben, despre cum vede ea fidelitatea și ce ar face dacă soțul ei ar înșela-o, scrie SHOK.md.

„Noi din start am pus niște puncte pe I, el este un bărbat, eu sunt o femeie, noi am decis să avem o viață împreună, dar nici el nici eu nu am pe el drepturi de autor sau patentă, nu l-am cumpărat, nu îmi aparține”, mărturisește Olga.

Ea spune că nu îl va părăsi pe Alex nici dacă el va decide să aibă o relație cu o altă femeie: „Este decizia lui și în momentul în care el va dori să încerce o altă femeie, eu trebuie să plec de la el? Nu. Eu nu voi pleca, eu cu el am o istorie în spate, avem copii, eu îl iubesc. Nu va pleca iubirea pentru un instinct, pentru că asta este. Mai dureros ar fi dacă el ar iubi o altă femeie și s-ar impune să trăiască cu mine, pentru mine asta este înșelăciune”.

Și pentru că are încredere, nu a căutat niciodată dovezi ale infidelității soțului: „Niciodată nu am căutat un compromat sau ceva pe soțul meu, niciodată timp de 11 ani nu m-am băgat în telefonul lui. Nu îmi este interesant. Este o vorbă din popor: porcul glod găsește. Dacă cauți, oricum găsești ceva”.

Poziția lui Alex este exact la fel, susține Olga, fiind încrezută că nici el, nici ea, nu au motive să caută dragostea în altă parte: „Noi avem deja atâta timp împreună, la noi lucrurile de mult au avansat, încât, cu cât mai multă libertate ne dăm unul celuilalt, cu atât mai mult niciunul dintre noi nu va dori să plece din așa relație. Eu realizez că nu știu dacă voi mai găsi vreodată un așa bărbat ca el”.


IUL 23, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII