FRESH
A murit Juan Carlos Copes, unul dintre cei mai renumiți dansatori ...
A murit Boris Gracevski, fondatorul programului pentru copii „Eralaș”
(foto) O moldoveancă a urcat pe cel mai înalt vulcan din lume. „E ...
Cât de sexy este Nicole Scherzinger la 42 de ani! Artista arată fenomenal ...

Olga Manciu despre scopuri, schimbări și atitudine: „Cumva omul e construit așa ca să caute vinovați în nereușitele lui”

Olga Manciu a avut un moment de sinceritate în mediul online. Aceasta a vorbit într-o postare pe pagina ei de Instagram, cât de importantă este atitudinea, atunci când te decizi la o schimbare, scrie SHOK.md.

Olga și soțul ei, interpretul Alex Manciu, împreună cu copii sunt stabiliți de ceva timp în Marea Britanie. Aceasta a dezvăluit că perioada de acomodare a fost una dificilă, dar totuși nu s-a lăsat bătută și a mers spre scopul ei până la urmă.

Aceasta a fost întrebată de mai multe ori de internauți, despre decizia ei de a pleca difinitiv într-o țară absolut stăină, fără să-i fie frică de acest început, cu atât mai mult Olga a aplicat și la universitate acolo. Uite că frumoasa blondină a decis să dea cărțile pe față și să scrie un text motivațional pentru cei dornici de schimbare.

Eu nu am o pastilă fermecată care să ușureze lucrurile, dar una pot să spun sigur: totu depinde de voi, și prima cu ce trebuie să începeți atunci când vă decideți la o schimbare – este ATITUDINEA voastră față de acest început. De exemplu, eu venind în UK, mi-am pus un scop: să fac tot posibilul ca această țară să îmi devină casă. Chiar dacă primele luni nu era deloc așa, credeam că am făcut o greșeală, treceam prin diferite stări – de la negare până la anxietate, acum simt că sunt ACASĂ. Am familia alături, văd copiii zâmbind, am prieteni minunați și multe planuri de viitor. Iubesc până și timpul de aici, despre care lumea zice că e oribil, dar nu e deloc așa. Frumusețea e în ochii celui care privește!

Aleg să văd partea plină a paharului și să nu mă opresc prea mult pe ceea ce mai puțin îmi place (pentru că evident și așa gen de chestii tot sunt, nu e totul perfect). Alegerea vă aparține. Este o vorbă bună: “Ce sădești, aceea culegi”. Cumva omul e construit așa ca să caute vinovați în nereușitele lui. Dar adevărul este evident, NIMENI și NIMIC nu poate fi cauza trăirilor noastre – decât noi înșine.

Omul trebuie să fie gata de schimbare per general. E nevoie de mult curaj, răbdare și dorință. Concentrare maximă a puterilor pe scopuri și rezultate. Nu e simplu deloc, dar nu și imposibil. Așa că, dragilor, dacă ați decis că e momentul să începeți ceva nou, absolut necunoscut pentru voi – lăsați la o parte frustrările, frica, dubiile și neîncrederea. Nu va fi ușor deloc, dar o să vedeți câtă mândrie și respect o să apară față de voi atunci când o să vă vedeți acolo unde vă doreați cel mai mult!”, a scris Olga.


IAN 14, 2021 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...