FRESH
Dorin Galben s-a apucat de sală! „N-o fac pentru mușchi și pătrățele ...
Joe Biden s-a accidentat! Care este starea de sănătate a președintelui ...
FEMEILE ȘI SEXUL! Gabriella Nastas: „când vă daţi seama că aţi făcut ...
O boală mai devastatoare decât Covid-19 continuă să ucidă sute de ...

Olivia Wilde și Jason Sudeikis s-au despărțit după nouă ani de relație

HOLLYWOOD, CA – FEBRUARY 28: Actors Olivia Wilde (L) and Jason Sudeikis attend the 88th Annual Academy Awards at Hollywood & Highland Center on February 28, 2016 in Hollywood, California. (Photo by Jason Merritt/Getty Images)

Olivia Wilde, în vârstă de 36 de ani, și Jason Sudeikis,(45 ani), s-au despărțit după nouă ani de relație, cel mai probabil de data aceasta difinitiv. Aceștea au împreună doi copii: un băiat și o fată, scrie SHOK.md.

„Despărțirea s-a produs la începutul anului. Totul a mers liniștit, și acum ei cresc copii împreună. Copiii au fost întotdeauna o prioritate absolută în relația lor”, a povestit o sursă pentru revista People.

Оливия Уайлд и Джейсон Судейкис

Despărțirea lui Wilde și Sudeikis a fost o surpriză pentru mulți fani, deoarece în august, actorul din unul dintre interviuri și-a amintit foarte emotiv despre primul lor sărut cu Olivia.

„În acea secundă am avut sentimentul că nu voi mai săruta pe nimeni în afară de ea”, a menșionat atunci Jason.

Оливия Уайлд и Джейсон Судейкис

Olivia Wilde și Jason Sudeikis s-au cunoscut în 2011, la filmările shoului „Saturday Night Live”. Cei doi au început să se întâlnească după câteva luni.ntr-un interviu, actrița și-a amintit că Jason atunci, nici măcar nu i-a luat numărul de telefon. Ulterior, Sudeikis a explicat că a auzit de la cunoștințele sale că Wilde nu era singură și, prin urmare, nu a luat nicio măsură.

„L-am cunoscut pe Jason și el m-a fascinat complet. Este un dansator uimitor, eu ador când oamenii dansează frumos! Dar el, nici măcar nu mi-a recunoscut numărul! În următoarele șase luni, permanent ne întălneam, involunar. Acest lucru s-a întâmplat exact până în momentul în care prietenul meu a venit la el și i-a spus: „Acesta este numărul Oliviei, suno”. Așa a început povestea noastră, – și-a amintit Wilde într-un interviu.

În ianuarie,2013 aceștea s-au logodit, dar din păcate nu au ajuns până la nuntă. În 2014, Wilde și Sudeikis au devenit părinți pentru primaa dată, vedeta a născut un băiețel Otis, iar doi ani mai târziu s-a născut fiica lor Daisy.

Дети Оливии Уайлд и Джейсона СудейкисаNOI 14, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...