FRESH
Horoscopul profitorilor. Cum se folosește de tine, în funcție de zodie
Un bărbat, obligat să plătească fostei soții 60.000 de euro pentru ...
Irena Boclincă, despre salariile mizere ale actorilor din Moldova ...
5 accesorii care nu trebuie să lipsească din garderoba ta

Olivia Wilde și Jason Sudeikis s-au despărțit după nouă ani de relație

HOLLYWOOD, CA – FEBRUARY 28: Actors Olivia Wilde (L) and Jason Sudeikis attend the 88th Annual Academy Awards at Hollywood & Highland Center on February 28, 2016 in Hollywood, California. (Photo by Jason Merritt/Getty Images)

Olivia Wilde, în vârstă de 36 de ani, și Jason Sudeikis,(45 ani), s-au despărțit după nouă ani de relație, cel mai probabil de data aceasta difinitiv. Aceștea au împreună doi copii: un băiat și o fată, scrie SHOK.md.

„Despărțirea s-a produs la începutul anului. Totul a mers liniștit, și acum ei cresc copii împreună. Copiii au fost întotdeauna o prioritate absolută în relația lor”, a povestit o sursă pentru revista People.

Оливия Уайлд и Джейсон Судейкис

Despărțirea lui Wilde și Sudeikis a fost o surpriză pentru mulți fani, deoarece în august, actorul din unul dintre interviuri și-a amintit foarte emotiv despre primul lor sărut cu Olivia.

„În acea secundă am avut sentimentul că nu voi mai săruta pe nimeni în afară de ea”, a menșionat atunci Jason.

Оливия Уайлд и Джейсон Судейкис

Olivia Wilde și Jason Sudeikis s-au cunoscut în 2011, la filmările shoului „Saturday Night Live”. Cei doi au început să se întâlnească după câteva luni.ntr-un interviu, actrița și-a amintit că Jason atunci, nici măcar nu i-a luat numărul de telefon. Ulterior, Sudeikis a explicat că a auzit de la cunoștințele sale că Wilde nu era singură și, prin urmare, nu a luat nicio măsură.

„L-am cunoscut pe Jason și el m-a fascinat complet. Este un dansator uimitor, eu ador când oamenii dansează frumos! Dar el, nici măcar nu mi-a recunoscut numărul! În următoarele șase luni, permanent ne întălneam, involunar. Acest lucru s-a întâmplat exact până în momentul în care prietenul meu a venit la el și i-a spus: „Acesta este numărul Oliviei, suno”. Așa a început povestea noastră, – și-a amintit Wilde într-un interviu.

În ianuarie,2013 aceștea s-au logodit, dar din păcate nu au ajuns până la nuntă. În 2014, Wilde și Sudeikis au devenit părinți pentru primaa dată, vedeta a născut un băiețel Otis, iar doi ani mai târziu s-a născut fiica lor Daisy.

Дети Оливии Уайлд и Джейсона СудейкисаNOI 14, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII