FRESH
Una dintre cele mai mari enigme ale istoriei. Camera de Chihlimbar, ...
(FOTO) Cea mai sexy femeie din lume. Megan Fox, cele mai spectaculoase ...
Ce trebuie să schimbi la tine în această primăvară, în funcție de ...
Elon Musk a pierdut locul 2 în topul celor mai bogați oameni din lume. ...

„Opțiunile pe care le consideri ale tale, sunt de fapt capcane”! Xenia Piciughin despre responsabilitatea asupra propriei vieți!

Xenia Piciughin soția Dj-ului Sasha Lopez își încântă regulat urmăritorii cu cele mai interesante și importante momente din viața sa. Recent într-o nouă postare pe pegina sa de Instagram, Xenia a vorbit despre traumele din copilărie și responsabilitatea asupra propriei vieți, scrie SHOK.md.

„Ai văzut ce bine învață Alina? O să vezi ce departe va ajunge!

30 ani mai târziu: Dai scroll pe Instagram și te uiți cu invidie la profiluri cu vieți de lux și te simți nemulțumit de viața ta.

Poți să te bazezi doar pe tine. Dacă vrei ca un lucru să iasă bine, trebuie să îl faci singură.⠀

30 ani mai târziu: Le faci singura pe toate. Ești și femeie și bărbat. Și mamă și tată. Și mâncare, și job, și curățenie. Ești control freak și nu poți să delegi nici cele mai nesemnificative taskuri.

Dă-i jucăria, trebuie să înveți să împarți!

30 ani mai târziu: când ultima dată ți-ai luat o lenjerie frumoasă? Când ai mers la masaj? Când ai făcut ceva pentru tine fără să te gândești doar la soț și copii?

Hai mai ia o lingura pentru mama și una pentru tata. Nu te ridici de la masă până nu mănânci tot. Pâinea nu se aruncă. Nu se poate să lași mâncare în farfurie.

30 ani mai târziu: De ce mănânci fără oprire? De ce termini mâncarea după copii? Câte kg în plus ai?⠀

Trebuie să înveți bine și apoi să îți găsești un job. În caz contrar o să ajungi să mături străzile. Norocul le surâde celor care muncesc mult.

30 ani mai târziu: De ce nu poți pleca de la acest job chiar dacă ai dureri de cap și frustrări? Lucrezi de dimineața până seara la un job ce nu îți place.

Învață să gătești ca să te ia cineva de nevastă. Așa lenoasă nu o să-i trebuiesti nimănui. O gospodină bună le reușește pe toate.

30 ani mai târziu: Cât mai poți să stai în bucătărie? Când ai ieșit ultima dată cu prietenele? Cu stomacul plin el poate pleca la alta, care știe ce vrea. Investește în tine și în ceea ce îți place.⠀

Trebuie să asculți de mama și de tata. Adulții nu-ți vor răul.

30 ani mai târziu: De ce asculți de toți? De ce nu ai propria părere? Când te-ai întrebat ultima dată ce vrei cu adevărat?

Cu ce te-ai îmbrăcat? La ce ora vii acasă? Ce o să creadă vecinii despre noi? …

STOP! Avem prea multe traume din copilărie! Opțiunile pe care le consideri ale tale, sunt de fapt capcane. Schimbă-te și lumea se va schimba. Tu creezi o lume bolnavă și apoi îți este frică de ea. Identifică și elimină toate convinerile care nu sunt ale tale. Asumă-ți responsabilitatea pentru propria ta viață”, a scris Xenia.

SHOK.md


OCT 27, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII