FRESH
(vox) Mărțișoare, pentru mic și mare: „Am să povestesc părinților ...
Mărțișorul „salvator”: Cât de inedit au felicitat cetățenii instituțiile ...
La mulți ani SHOK.MD. Ce ne-au urat vedetele la cei 7 ani de activitate
Motivul incredibil pentru care divorțează Kim Kardashian de Kanye ...

Paris Hilton vrea să devină mamă de gemeni, după căsătoria cu afaceristul Carter Reum

Paris Hilton s-a logodit la 40 de ani și este gata să preia numele bărbatului care a cucerit-o cu cererea în căsătorie. Moștenitoarea imperiului hotelier Hilton a dezvăluit că „lucrează” la copii și speră să aibă gemeni, scrie SHOK.md, cu referire la perfecte.ro.

Milionara Paris Hilton a fost luată prin surprindere de Carter Reum, chiar de ziua ei. Antreprenorul de 39 de ani a cerut-o de soție în timpul unei vacanțe pe o insulă privată, unde se retrăseseră pentru a-și serba zilele de naștere. Acum, Paris spune că este gata să-i preia numele și să se pună pe făcut copii. 

Vedeta vrea gemeni și, singurul mod în care poate face asta, este prin fertilizare in vitro (FIV). Recent, Paris Hilton a dezvăluit că a început procedurile medicale pentru a încerca să rămână însărcinată. Vedeta a dezvăluit și la ce nume de copii s-a gândit.

„O am pe micuța London, care este fetița, și încerc să mă gândesc la un nume pentru băiat”, a dezvăluit Paris în podcastul LadyGang, lansând o provocare pentru prietenii ei să vină cu idei de nume de băieți.


FEB 22, 2021 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII