FRESH
Mergi la cumpărături și-ți rămâne gândul la un obiect? Regula zgârcitului ...
FOTO Ana Baniciu din nou PROVOCATOARE. Cântăreața, cu sânii la vedere ...
FOTO Actorul Sali Levent, în compania unei blonde superbe! Cu ce s-au ...
Smiley, schimbare radicală de look! Cum arată acum artistul

Peripețiile moldovencei care știe mai bine engleza decât româna: „În SUA m-au arestat din primele două ore..!”

Margarita Druță, cunoscută în mediul online ca RITA, este profesoară de limbă engleză și fondatoare la școala de engleză „Fantastic English”. Recent într-un interviu pentru Dorin Galben a vorbit despre experința sa în SUA, scrie SHOK.md.

Margarita și-a început experiența în SUA așa cum nu și-ar dori nimeni. Dar se pare că va fi una dintre cele mai pronunțate amintiri.

„Experiența în SUA nu a început bine, pentru că m-au arestat din primele două ore. Și pe mine asta m-a traumat în așa fel încât, ori de câte ori urc în avion eu am sentimentul că ceva o să se întâmple. Pentru că asta a fost prima mea călătorie cu avionul, primul meu zbor, a fost prima mea ieșire din Republica Moldova.

Efectiv o chestie tâmpită pe care eu am amplificat-o fiind obosită. M-au reținut și m-au izolat într-o cameră, unde nu aveam acces să vorbesc cu nimeni. Nu știam dacă fetele mă așteaptă sau au plecat, deci nu știam nimic. Cel mai important e că nimeni dintre cei care mai erau izolați nu știau engleză, erau indieni, arabi, etc,  și eu studentă de 19 ani, care prima dată am aterizat în state, nu înțelegeam de ce eram izolată și la mine capul a început să caute ipoteze.

Și după mi-am amintit că înainte să merg în Virginia m-am întâlnit cu o fată care a fost acolo o vară în urmă și m-a rugat să transmit o cutie cu ciocolate fostului ei angajator, dar cutia aia era tăiată un pic la margine unde e pelicula și pusă o scrisorică. Până într-un final să se adiverească că atunci când aterizezi în state trebuie să lași amprenta, și cumva nu coincidea cu cea de la ambasada din Chisinău”, a mărturisit ea.

În pofida celor întâmplate, Margarita totuși din prima zi a fost uimită de frumusețea de acolo.

„Primele reacții despre SUA au fost „wau”, era atât de diferit de tot ce văzusem până atunci”, a accentuat ea.

Rita Engleza – arest în SUA, depresie, venituri pe timp de criză și popularitate

Rita Engleza – arest în SUA, depresie, venituri pe timp de criză și popularitate

Publiée par Shok.md sur Lundi 21 septembre 2020

Adriana GRIȚCO


SEP 21, 2020


COMENTARII