FRESH
Kylie Jenner, într-o rochie transparentă pe Instagram! Imaginile au ...
Radu Albot, calificat în sferturi la turneul din Singapore
Zodiile cărora nu le este frică de singurătate
Motivul pentru care Simona Halep s-a imunizat cu vaccinul Pfizer. ...

Philip Kirkorov a decis să renunţe la viaţa de burlac? Se pare că artisul pregătește o nuntă secretă

Philip Kirkorov a decis că a venit timpul să renunţe la viaţa de burlac. Se presupune că regele pop se pregătește deja activ pentru nuntă și nu se va căsători cu o cântăreață sau actriță celebră, ci cu o femeia care a devenit mamă pentru copiii săi – Martina și Alla Victoria, scrie SHOK.md, cu referire la presa rusă.

Marele anunț a fost făcut de Alena Kravets. Artista susține că este un zvon, despre care discută toată Rublyovka.

„Mi s-a spus că Philip va lega nodul lui Himeneu în viitorul foarte apropiat”, a spus Alena.

Totul a început, în urmă cu câteva zile când Kirkorov însuși a vizitat Casa de modă a lui Anika Kerimova. Designerul a postat pe Instagram câteva fotografii cu artistul și a spus că lucrează la noi ținute prntru concert. Cu toate acestea, mulți au decis că se ascunde ceva în spatele acestei întâlniri, deoarece Kerimova este cunoscută pentru rochiile sale de mireasă. Așadar, fanii sunt convinși că regele pop a vizitat designerul pentru a face comandă de o rochie de mireasă pentru aleasa lui și un costum pentru el.

Nu se știe aproape nimic despre viitoarea soție a lui Kirkorov. Se poate spune cu siguranță un singur lucru: nu este vorba despre mama biologică a copiilor artistului, deoarece Martin și Alla-Victoria s-au născut cu o diferență de șapte luni, ceea ce înseamnă că sunt două mame surogat.

Se spune că de educația copiilor se ocupă o veche prietenă a artistului, Natalya Efremova. Aceasta ar fi părăsit afacerea și s-a dedicat copiilor cântărețului, înlocuind-o pe mama lor. Este posibil ca acum regele popului a obosit de viața de burlac și ar fi decis să o facă pe Efremova parteneră de viață.


DEC 25, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...