FRESH
Gucci vinde blugi „murdari“ cu urme false de iarbă: Costă 650 de euro!
Văduva lui Luciano Pavarotti s-a căsătorit, după 9 luni de relaţie. ...
Smiley, în postura de actor. Primele declaraţii despre filmul în care ...
Dan Badea, la trei ani de la nunta cu Mădălina. Ce regret are actorul

PLANURILE lui Emilian Crețu pentru 2020 - ACTE CARITABILE și o călătorie în Africa!

Actorul şi prezentatorul TV, Emilian Creţu, nu preferă să spună planurile sale de viitor, însă şi-ar dori să ajungă în alt colţ al lumii. Totodată, a dezvăluit că, în următorul an face 33 de ani şi, cu această ocazie, lansează o acţiune exact de ziua sa, informează SHOK.md.

„Sincer, nu-mi place să prevestesc ce se va întâmpla înainte sau să îmi pun o dorinţă – iată aş vrea asta. În 2020 voi face şi vârsta de 33 de ani, vârsta lui Iisus Hristos, şi m-am gândit exact pe 5 ianuarie, când o să fie ziua mea de naştere, o să dau start unei acţiuni, pentru că de-a lungul anului 2019 am făcut mii zeci de mii de fotografii cu fanii mei. Începând cu 5 ianuarie, o să fac fotografii doar cu condiţia că toţi cei care vor face fotografii cu mine vor trebui să-mi dea un leu şi toți aceşti bani adunaţi timp de un an de zile, exact până pe 5 ianuarie 2021, vor fi donați pentru un act caritabil”, a mărturisit el.

De asemenea, Emilian în 2020 şi-ar dori să ajungă în Africa. „Fiind în Cuba şi văzând ce sărăcie, de fapt, este aici… Este frumos aici doar natura şi doar marea, oceanul, oamenii sunt destul de frumoşi şi pozitivi, numai că au sărăcie imensă. Tocmai de aia, aş vrea în 2020 să mai merg în alt colţ a lumii, la fel într-o regiune săracă, pentru a vedea cum trăiesc alţi oameni. îmi doresc foarte mult să ajung în Africa, dar nu vreau la resorturi – că tot e bine şi frumos, mâncare de care vrei, plajă de care vrei. Dar aş vrea să merg într-un sat, să stau şi eu o zi – două cu ei şi să împart experienţa trăită acolo”, a mai spus Emilian.

Cristina TOMAC


IAN 11, 2020


COMENTARII