FRESH
(video) Trupa Akord au luat o fată „prizonieră”, în noua lor piesă. ...
(video) Cine gătește mai bine: Prima Doamnă, mama sau soacra? Întrebarea ...
(video) Igor Dodon: „Ce tată nu-și dorește o fată? Soția altfel spune...”
Brad Pitt și modela Nicole Poturalski s-au despărțit

Poză rară cu Andreea Marin alături de fiica ei, Violeta, și fiul lui Ștefan Bănică!Cei doi frați adolescenți sunt superbi!

Violeta va împlini 14 ani în ianuarie, iar Radu Ștefan are deja 17 ani. Au trăsături perfecte, sunt înalți și atrag ușor priviri admiratice. Copiii lui Ștefan Bănică au acaparat blitz-urile fotografilor la Gala UCIN, scrie SHOK.md, cu referire la click.ro.

Gala Premiilor UCIN, care s-a desfășurat luni seara, 21 septembrie, la Sala Studio a Teatrului Național București, a reunit actori și vedete de top. Printre aceștia s-a putut remarca și Andreea Marin, vedeta care a anunțat de curând că va prezenta o emisiune la TVR 1, evenimentul fiind un prilej bun pentru a o promova. În cadrul galei, Andreea a oferit două dintre cele mai valoroase premii în cinematografia românească, așa cum chiar ea a anunțat pe contul ei de Instagram.

Îmbrăcată într-o rochie superbă, cu o coafură elegantă, “Zâna” a fost în centrul atenției, mai ales că și-a făcut prezența alături de fiica sa, Violeta, și de fiul vitreg, Radu Ștefan, proaspăt admis la UNATC. Cei doi frați au furat toată atenția și blitzurile aparatelor foto. Violeta și Răducu arătau ca din reclame sau de pe podiumul unei prezentări de modă.

Ambii adolescenți au purtat ținute fresh, care le puneau în evidență siluetele. Violeta moștenește trasaturile mamei sale. Este înaltă, are picioare lungi, trup zvelt, iar la față este leita tatăl său. A îmbrăcat o rochiță scurtă și a încălțat sandale elegante, cu un toc delicat. Răducu a optat pentru o ținută cu maleta neagră și pantaloni crem, care îi venea ca “turnată”.

sursa: click.ro


SEP 24, 2020


COMENTARII