FRESH
Gabriella Năstas despre realitate și aspect: „Frumusețea te ajută ...
Jessie J are un nou iubit! Cum arată dansatorul de care e îndrăgostită ...
(video) Cea mai emoționantă piesă din cariera sa! Andreea Balan „încântă” ...
Diana Voevuțki își închide afacerea de suflet, showroom-ul “Ariadna”: ...

Primarul general, Ion Ceban a transmis un mesaj de felicitarea cu ocazia Crăciunului pe stil vechi: „Zâmbiți unul altuia și neapărat totul va fi bine!”

Primarul capitalei, Ion Ceban a venit cu un mesaj de felicitare adresat tuturor care astăzi, 7 ianuarie, sărbătoresc Crăciunul pe stil vechi, scrie SHOK.md.

„Nașterea Domnului este sărbătoarea de suflet pentru toți. Este acea speranță și dovada faptului că minunile se întâmplă, iar în această perioadă fiecare dintre noi așteaptă să fie mult mai bine.

Am ajuns în această zi mare de sărbătoare, unii cu regrete, alții cu pierderi și cu dor de cei dragi, dar sunt sigur că împreună, uniți, vom reuși. Știu că mulți sunt departe și nu au voie să vină la cei apropiați, mulți sunt în spitale și luptă pentru viață, iar medicii noștri sunt de veghe, la datorie la locul de muncă.Urez tuturor un Crăciun fericit acolo unde vă aflați! Zâmbiți unul altuia și neapărat totul va fi bine!

Crăciunul este sărbătoarea care reânvie speranța și întărește credința. Vă doresc tuturor ca Nașterea Domnului să vă lumineze sufletele și casa, să aveți parte de la mic la mare de multă sănătate! Crăciun fericit!”, a scris acesta pe pagina lui de facebook.


IAN 7, 2021 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...