FRESH
(video) Rezultatul se vede pe față! Un bărbat vrea să se transforme ...
Au lăsat politica la o parte și au plecat în cluburi de noapte. Mai ...
La o zi de la naștere, Katy Black și-a arătat bebelușul! Vezi prima ...
O femeie a fost condamnată la un an de închisoare, după ce şi-a ascuns ...

Primele declarații ale Dianei Senteș după ce a adus pe lume o fetiță. Vedeta a stat 12 ore în travaliu: ”Am văzut stele verzi”

După ce Diana Senteș a adus pe lume o fetiță, acum vedeta a făcut și primele declarații despre ceea ce a trăit în ultimele ore. Una dintre cele mai cunoscute antrenoare de fitness spune că a stat în travaliu mai bine de 12 ore, scrie SHOK.md, cu referire la spynews.ro.

Diana Senteș trăiește de astăzi cea mai frumoasă viață, căci a devenit pentru prima dată mamă. Lucru care o face să fie cea mai împlinită mămică, chiar dacă naștere nu a fost una tocmai ușoară.

La câteva ore după ce a adus pe lume o minune de copil, dar și după ce au petrecut puțin timp împreună, ca fetele, Diana Senteș a împărtășit experiența sa cu toți fanii de pe Instagram. La prima impresie, antrenoarea susține că a avut o ”fetiță nesuferită”, care, ulterior s-a transformat în cea mai simpatică ființă de pe pământ.

„Nu am dormit deloc de ieri, de la cinci dimineață, dar bine că doarme altcineva aici, lângă mine. E super simpatică. Când s-a născut era pe nerv, direct față de nesuferită, dar acum e foarte drguță, nu prea plânge, doarme non-stop”, a spus Diana Senteș.

Mai mult decât atât, vedeta a ținut să împărtășească totul cu viitoarele mămici de pe grupul ei. Ea spune că venirea pe lume a fetiței sale a fost un adevărat chin, dar că totul a meritat. Însă, niciodată, femeile nu trebuie să asculte ce spun cei din jur, căci fiecare naștere este unică în felul ei. Tocmai de aceea, ea acum a ajuns chiar la un pas de leșin, fiind chiar intubată.

„Naștere naturală a fost memorabilă. Am văzut stele verzi. Vrei să dai uitării tot, să nu te mai gândești la ce a fost. Am stat 12 ore în travaliu plus jumătate de oră cât am născut. Am leșinat aproape, de acolo și poza cu tubul de oxigen. AM subestimat durerile și m-am panicat când am văzut că sunt mai mari decât mă așteptam sau decât mi s-a povestit. Nu mai ascultați ce zice nimeni”, a mai adăugat vedeta.

sursa: spynews.ro


NOI 28, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII