FRESH
(video) Rezultatul se vede pe față! Un bărbat vrea să se transforme ...
Au lăsat politica la o parte și au plecat în cluburi de noapte. Mai ...
La o zi de la naștere, Katy Black și-a arătat bebelușul! Vezi prima ...
O femeie a fost condamnată la un an de închisoare, după ce şi-a ascuns ...

Prinţesa Haya a Dubaiului l-a plătit cu 1,3 milioane de euro pe amantul bodyguard. Care e motivul

Povestea care a zguduit familia regală a Dubaiului, atunci când Prinţesa Haya a fugit, continuă cu dezvăluiri uluitoare, scrie SHOK.md, cu referire la okmagazine.ro.

Prinţesa Haya (46), cea de-a şasea soţie a şeicului Dubaiului, Mohammed bin Rashid Al Maktoum, a avut o relaţie timp de doi ani cu bodyguardul său, Russell Flowers. Acum s-a aflat şi că prinţesa a plătit foarte scump pentru a-şi ascunde infidelitatea.

Astfel, aceasta l-ar fi plătit pe Russell cu 1,3 milioane de euro ca să păstreze tăcerea asupra relaţiei lor – dar a virat aceeaşi sumă şi în alte trei conturi aparţinând altor trei gărzi de corp care ştiau despre amantul prinţesei.

Mai mult, tabloidul britanic The Sun scrie că aceasta i-a oferit amantului său mai tânăr cu 9 ani multe cadouri scumpe, printre care un pistol vintage de 50.000 de lire şi un ceas de 12.000 de lire.

Soţia lui Flowers a început să bănuiască ceva atunci când a descoperit în telefonul lui pozele suspecte ale pinţesei în costum de baie, dar şi prezervative ascunse printre lucrurile lui. Devastată, soţia lui Flowers a pus punct mariajului de patru ani în 2017, acelaşi an în care s-a încheiat şi aventura lui cu prinţesa.

Fiică a Regelui Hussein al Iordaniei şi absolventă a Universităţii Oxford, Haya s-a căsătorit cu şeicul Dubaiului în 2004 – divorţul survenind anul trecut în 2019, după fuga ei şocantă din Dubai – la proces aflându-se şi despre infidelitatea ei cu bodyguardul.

sursa: okmagazine.ro


NOI 24, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII