FRESH
FOTO Cea mai bogată bloggeriță din lume va deveni mămică pentru a ...
Horoscop 26 octombrie 2020. Ocazie unică și moment delicat
Mergi la cumpărături și-ți rămâne gândul la un obiect? Regula zgârcitului ...
FOTO Ana Baniciu din nou PROVOCATOARE. Cântăreața, cu sânii la vedere ...

Radu și Ana Sîrbu, la 19 ANI DE CÂND AU SPUS „DA”!: Vezi ce mesaje emoționante și-au transmis unul altuia, dar și cât de senzuali sunt!

Artiștii Radu și Ana Sîrbu trăiesc o frumoasă poveste de iubire, iar recent au sărbătorit cei 19 ani de când au spus „Da”, scrie SHOK.md.

Cu această ocazie cei doi și-au transmis mesaje de felicitare și pe rețele, emoționând urmăritorii.

„La multi ani iubitule Radu Sirbu. Am fost inspirată să spun „DA” acum 19 ani și îți mulțumesc pentru drumul frumos,  parcurs braț la braț. Pentru cele trei minuni din viața noastră și pentru că ai fost acolo la bine și la greu! Îmi doresc să fim sănătoși iar restul să le facem împreună în urmatorii 91 de ani 🥳😊😂 Te iubesc❤️”, a scris Ana pe pagina sa de Facebook.

Nu a întârziat nici Radu, soțul ei să îi răspundă.

„Aniversare fericită, doamna mea!

19 ani au zburat ca gandul și încă sunt îndrăgostit de tine, din ce în ce mai mult, zi de zi!!! Mulțumesc pentru asta, mulțumesc copiilor noștri, familiei și pentru MUZICĂ 😁!!! ❤️🎶 Te iubesc!!!”, a scris el.

Se pare că cei doi trăiesc o viață fericită, și împlinită. Demonstrând asta zi de zi.


Interpretul Radu Sîrbu și soția lui, Ana, nu formează doar un cuplu în plan personal, ci și o echipă în plan profesional. Cântă și produc muzică atât pentru ei, cât și pentru alți artiști, o afacere de succes, de altfel, afacere care le mai aduce și dispute în familie însă.

Perechea are împreună trei copii, două fiice și un fiu, Anastasia Dalia, Eva Maria și mezinul David Nicholas.

Adriana GRIȚCO


SEP 21, 2020


COMENTARII