FRESH
Zodiile care nu pot trece cu ușurință peste experiențele din trecut
(video) Accident între un avion și o mașină, pe o autostradă din SUA. ...
Gheorghe Urschi va surprinde din nou! Actorul pregătește lansarea ...
Dragobetele sărută fetele! Află de ce nu ai voie să plângi în această ...

Rihana este de nedespărțit cu noul iubit. Deși nu și-au asumat încă relația, apropiații i-au dat de gol: „Ea este foarte fericită”

La 32 de ani, Rihanna trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de rapperul ASAP Rocky, care are este de aceeași vârstă cu artista originară din Barbados. Deși au fost surprinși de mai multe ori împreună de paparazzii de peste hotare, ei nu și-au asumat încă relația. În plus, recent, apropiații i-au dat de gol și au spus că sunt “de nedespărțit” și că îndrăgita cântăreață “este foarte fericită” alături de noul iubit, scrie SHOK.md, cu referire la cancan.

De câteva luni s-a tot zvonit că Rihanna iubește din nou, însă, nicio persoană din anturajul său nu a confirmat informația. De curând, artista și A$AP Rocky au fost surprinși în timp ce luau cina într-un restaurant de lux din New York, relatează jurnaliștii de la People. Ei nu erau singuri, ci însoțiți de câțiva prieteni.

“Sunt de nedespărțit în ultimele săptămâni. Este o relație nouă, dar amândoi par foarte încântați”, a declarat unul dintre apropiații celor doi artiști.

Riri și A$AP Rocky s-au îndrăgostit după ce au colaborat la o campanie pentru linia de cosmetice a cântăreței, Fenty Skin. În plus, ei au fost prezenți la mai multe evenimente împreună, însă nu au recunoscut niciodată că formează un cuplu, ci doar că îi leagă o mare prietenie.

Toată lumea îi iubește pielea. Mereu m-am întrebat cum reușește să aibă un ten mai mai ok decât majoritatea fetelor. Adică ce face? Cum reușeste?, a spus Rihanna despre decizia de a-l lua pe A$AP Rocky în campania de promovare a produselor ei pentru îngrijirea pielii.

În urmă cu aproape patru luni, rapperul și Rihanna făcut un interviu special pentru Vogue Magazine; printre mărturisirile făcute de acesta se numără faptul că l-a cucerit outfit-ul pe care l-a avut când a pășit pe covorul roșu întins pentru British Fashion Awards 2020.


DEC 14, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII