FRESH
Cât de FRUMOASĂ E! Anna Sedokova, din nou mireasă! Interpreta s-a ...
Orice bărbat ar fi invidios pe soțul ei! Tany Vander FIERBINTE în ...
Radu și Ana Sîrbu, la 19 ANI DE CÂND AU SPUS „DA”!: Vezi ce mesaje ...
„Crazy Loop s-a întors!” După o bună pauză, Dan Balan revine cu noi ...

Rita Ora, scene sexy pe yacht! A fost la un pas de o gafă vestimentară din cauza bikinilor prea mici

Chiar dacă e pandemie de COVID-19, nu renunţă la vacanţă! Rita Ora se află în Spania, la soare, împreună cu iubitul său, Romain Gavras. Îşi arată cu mândrie trupul sexy, scrie SHOK.md, cu referire la click.ro.

Ca să evite contaminarea cu virusul COVID-19, cântăreaţa Rita Ora, de 29 de ani, a preferat o vacanţă cu iahtul. Ea a fost surprinsă, recent, la plajă, pe luxoasa ambarcaţiune, în Ibiza, insulă spaniolă din arhipelagul Baleare, din vestul Mării Mediterane.

Toată ziua se hârjoneşte la soare cu iubitul său, regizorul greco-francez  Romain Gavras (39 de ani). Rita s-a îmbrăcat într-un costum auriu, care îi lăsa mult din sâni la vedere.

Va trebui să stea în carantină după distracție

De asemenea, slipul era minuscul, pentru a-i scoate în evidenţă trupul apetisant. Mai mult decât atât, tot timpul trăgea de slip, de parcă ar fi vrut să se dezbrace, provocator. Rita spune că are o relaţie serioasă cu Gavras. Până acum ea a tot schimbat iubiţii, între care s-au numărat Calvin Harris, Andrew Garfield, Rob Kardashian, muzicianul Andrew Watt şi Ricky Hil, fiul celebrului creator de modă Tommy Hilfiger.

Vedeta va trebui să stea în carantină 14 zile la întoarcerea în Marea Britanie, după vacanţa din Spania. Rita Ora este cu siguranţă una dintre cele mai sexy prezenţe din industria muzicală. Cunoscută pentru nonconformisul ei, dar şi pentru hit-uri cum ar fi “RIP” şi “How we do party”, cântăreaţa are o avere de 25 de milioane de dolari. 

sursa:click.ro


AUG 10, 2020


COMENTARII