FRESH
Gucci vinde blugi „murdari“ cu urme false de iarbă: Costă 650 de euro!
Văduva lui Luciano Pavarotti s-a căsătorit, după 9 luni de relaţie. ...
Smiley, în postura de actor. Primele declaraţii despre filmul în care ...
Dan Badea, la trei ani de la nunta cu Mădălina. Ce regret are actorul

Rochia PLINĂ CU AMINTIRI! Vezi de ce Valeria Lungu nu ar renunța niciodată la ea.

Cunoscuta bloggeriță Valeria Lungu recent a publicat o nouă postare unde a dezvăluit la ce piesă vestimentară nu va renunța niciodată, scrie SHOK.md.

Valeria a fost provocată de o altă bloggeriță să povestească urmăritorilor săi ce piesă adoră din garderoba sa. Ea a decis să relateze despre o rochie roz lungă, plină cu amintiri și anume legată de vacanțele sale la bunici.

„Minunata Larisa Costea m-a provocat să vă spun povestea unei piese vestimentare speciale din garderoba mea. Am ales să vă spun povestea acestei rochii, care îmi aduce aminte de buneii mei de la țară. Când mergeam în vacanță la bunei, mama îmi făcea cel mai simplu bagaj, pentru că știa că tot ce îmbrac, ajungea instant să fie aruncat.

În una din veri, mi-am ascuns rochia printre prosoape, pentru că îmi plăcea enorm de mult și nu puteam pleca fără rochia mea preferată. Vă dați seama că voiam sa mă laud prin tot satul cu rochia mea superbă🌸 Toate bune și frumoase, până în momentul în care verișorii mei m-au aruncat în nămol, spunându-mi că fetele de la oraș trebuie să stea la capitală.

Țin minte că am plâns toată ziua, până când buna mea s-a îndurat și mi-a spălat rochia, să o pot purta prin sat. 

Pentru că rochia asta îmi aduce aminte de peripețiile mele din sat, vreau ca ea să fie in garderoba mea și peste ani”, a scris ea.

Adriana GRIȚCO


AUG 14, 2020


COMENTARII