FRESH
Horoscopul banilor pentru luna noiembrie. Berbecul ia decizii bune
Fondatorul unei secte sexuale condamnat la închioare pe viață! Supunea ...
Katie Price, concediu exotic în scaun cu rotile. Modelul britanic ...
„Insula”! The Motans în colaborare cu EMAA au lansat o nouă melodie! ...

Sanna Marin, premierul sexy al Finlandei și povestea ei de viață. A fost crescută de un cuplu de lesbiene

Sanna Marin este a treia femeie prim-ministru al Finlandei și, totodată, cea mai tânără persoană care a obținut această funcție. Convingerile sale și personalitatea puternică i-au fost insuflate de familia sa…una deloc tradițională. Sanna Marin a ajuns să creadă și să dea valoare puterii feminine, după ce a fost crescută de un cuplu de lesbiene, scrie SHOK.md, cu referire la spynews.ro.

Sanna Marin are 34 de ani și conduce o coaliție formată din cinci partide, formate în totalitate din femei. Experiența ei de a crește alături de părinți de același sex i-au modelat convingerile celui mai tânăr prim-ministru din Finlanda și din lume.

Coaliția finlandeză a Sannei Marin este în întregime condusă de femei și anume: Li Anderson, Maria Ohisalo, Katri Kulmuni și Anna-Maja Henriksson. Doar Henriksson, ministrul Justiției, are peste 35 de ani.

Lupta ei pentru egalitate și afinitatea pentru puterea feminină a pornit, probabil, din fragedă copilărie. Sanna Marin nu a fost crescută de o familie tradițională, ci de un cuplu de două lesbiene. Inițial ea a avut o mamă și un tată, însă cea care i-a dat viață s-a despărțit de soțul său, pentru a fi cu o parteneră de același sex. Ea a avut mereu o personalitate tenace și nu s-a lăsat intimidată de acest lucru, ba dimpotrivă, a făcut-o să se simtă specială.

„Nu am fost deloc intimidată. Chiar și când eram mică eram foarte directă și încăpățânată. Nu aș fi cedat cu ușurință pentru nimic.”, povestea ea.

Totuși, acest lucru nu înseamnă deloc că a dus o viață ușoară.

Într-un interviu din 2015, ea a spus că a fi copilul unei astfel de familii i-a modelat valorile de politician. Cu două decenii în urmă, diverse tipuri de familii abia erau recunoscute în Finlanda, iar societatea era mult mai puțin deschisă la diferite sexualități. Marin a recunoscut izolarea pe care a suferit-o, pentru că nu putea vorbi liber despre familia ei.

„Tăcerea a fost cea mai grea. Invizibilitatea mi-a provocat un sentiment de excludere ”, a spus ea. „Nu am fost recunoscuți ca o familie reală sau egali cu ceilalți”.

sursa: spynews.ro


OCT 17, 2020


COMENTARII