FRESH
Horoscopul profitorilor. Cum se folosește de tine, în funcție de zodie
Un bărbat, obligat să plătească fostei soții 60.000 de euro pentru ...
Irena Boclincă, despre salariile mizere ale actorilor din Moldova ...
5 accesorii care nu trebuie să lipsească din garderoba ta

Sărbătoare dublă în familia Manciu! „LA MULȚI ANI, inimioarele noastre gemene”

Familia Manciu, în Marea Britanie

Familia Manciu sărbătorește cea de-a 8-a aniversare a celor doi fii mai mari, scrie SHOK.md. Cu această ocazie, Olga Manciu le-a adresat un mesaj de felicitare pe Instagram, pe care, spune ea, gemănuții îl vor vedea cu siguranță când vor crește.


Damian și Matei sunt de nedespărțit, iar în acest an, își petrec ziua de naștere în Marea Britanie, alături de părinți.

„Iată și au trecut 8 ani din ziua când v-am îmbrățișat pentru prima dată. Incredibil cât de rapid zboară timpul și cât de mult ați crescut. Eu știu că peste mulți ani voi o să citiți acest mesaj, și vreau să vă spun că chiar în această clipă voi dormiți în pătucul vostru, iar noi cu tati încercăm din toți plămânii pe care îi avem să vă surpindem în această dimineață, când o să faceți ochișori într-un nou an”, a scris Olga, într-o postare pe Instagram.

„Vreau să vă povestesc câte ceva despre voi: sunteți niște copii prea maturi pentru vârsta în care sunteți azi. Aveți cei mai frumoși și sinceri ochi și cele mai răsunătoare rîsete. Tare vă mai place să vă certați și să dați vina unul pe celălalt, iar noi de pe acum vă lăsăm să le clarificați pe toate doar între voi. Sunteți bărbați (mici) curajoși și foarte sinceri ❤️ Noi nu ne puteam dori copii mai minunați. Damian, tu ești dreptatea, iar tu Matei, ești bunătatea. Sper că o să rămâneți la fel, sau de fapt știu că o să vă cizelați pe parcursul vieții și o să deveniți și mai buni. Vă mulțumim că ne-ați ales anume pe noi”, a mai adăugat Olga.

Ea le-a mulțumit gemenilor „pentru înțelegerea de care dau dovadă în toate situațiile din viața, chiar și cele mai grele”: „Sunteți motoarele și inspirațiile noastre. Să știți că noi cu tati zilnic muncim ca voi să nu duceți lipsa de nimic. Vă promit că atât cât îmi va sta în puteri și voi mă veți lăsa evident (voi nu o să mă lăsați cu siguranță, dar eu am să o fac până la ultima suflare), am să vă ocrotesc cu tot trupul și firea mea. Nu vreau nimic decât să știu că sunteți sănătoși, fericiți și că ați crescut OAMENI ADEVĂRAȚI. Nu vă mințiți sufletele niciodată, pentru că doar ele știu și o să vă ajute să faceți alegerile corecte în viață. Dar nici nu vă fie frică de greșeli, pentru că este firesc și chiar recomandat să mai dai în viața asta cu nasul în garduri, iar mama cu tata sunt pentru voi în asta cele mai bune exemple”.

Interpretul Alexandru Manciu a emigrat în Marea Britanie, în 2019 , pentru a scăpa de datoriile adunate în urma afacerilor pierdute, dar și pentru a-și realiza visul. Anul acesta, soția sa, Olga, cu cei trei copii ai săi, a plecat la el, iar perioada de pandemie au petrecut-o împreună, întreaga familie.


IUL 22, 2020


COMENTARII