FRESH
Kylie Jenner, într-o rochie transparentă pe Instagram! Imaginile au ...
Radu Albot, calificat în sferturi la turneul din Singapore
Zodiile cărora nu le este frică de singurătate
Motivul pentru care Simona Halep s-a imunizat cu vaccinul Pfizer. ...

Șase ani împreună! Dorin Galben și iubita lui au marcat acestă frumoasă realizare printr-o sesiune foto de poveste

Dorin Galben și iubita, lui Violeta trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Aceștia și-au unit destinul cu șase ani în urmă și acum sunt de nedespărțit. Această frumoasă realizare, cei doi au decis să o marcheze într-o manieră inedită, care cu siguranță le va rămâne în amintire. Îndrăgostiții au participat la o sesiune foto de poveste, scrie SHOK.md.

„Împlinim 6 ani de când suntem împreună. WOW! Nu știu dacă eu sunt pentru ea, dar sigur @violeta_scrisu e pentru mine. Această dată nu putea fi marcată mai frumos decât printr-o sesiune foto de poveste. Parcă sunt niște cadre rupte din film…”, a scris Dorin pe pagina lui de Instagram.

Acesta a mai menționat că în pofida faptului că încă nu este zăpadă, sesiunea foto i-a ajutat să simtă această atmosferă de sărbătoare.

„Chiar dacă iarna asta încă nu avem zăpadă, fotografa a reușit să creeze o atmosferă de sărbători și a avut grijă ca noi să ne simțim foarte bine – asta o spune și sărutul pasional. Mașina ne transpune cu gândul la secolul XX și a fost dusă în mijlocul naturii special pentru noi. Totul a fost gândit până în cel mai mic detaliu”.


DEC 22, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...