FRESH
Desprins din basme! Amina, fetița cu albinism de o frumuseţe răpitoare! ...
Psihologa Sanda Diviricean: „E nevoie să începi să te creezi, să-ți ...
Trucuri ce poți folosi pentru a-ți scoate ochii în evidență
Katy Perry, transformată de sarcină! Nu-și ascunde formele și radiază ...

Scandal la Naționala Angliei! Jadon Sancho și alți doi colegi, puși pe chef, fără să țină cont de pandemie

Scandal la Naționala Angliei

Un nou scandal la naționala Angliei. Jadon Sancho a petrecut alături de doi colegi, fără să țină cont de pandemie, scrie SHOK.md, cu trimitere la sport.ro Ce se întâmplă cu cei 3 fotbaliști vezi mai jos.

După scandalul în care au fost implicați Mason Greenwood și Phil Foden, care au invitat doua fete în camerele lor de hotel, în timpul deplasării la Reykjavik, acum a venit rândul altor 3 jucători să intre în vizorul Federației Engleze pentru comportament inadecvat. 

Este vorba despre Jadon Sancho, Tammy Abraham și Ben Chilwell, care au fost la o petrecere, fără sa respecte normele de protecție și distanța socială. 

Evenimentul a avut loc cu ocazia zilei de naștere a lui Abraham, care a sărbătorit alături de încă 20 de prieteni, deși autoritățile britanice nu permit ca în spațiile închise să aibă loc adunări mai mari de 6 oameni. 

Potrivit jurnaliștilor de la The Sun, Federația Engleză de Fotbal i-a iertat pe fotbaliști și a anunțat că nu va lua nicio măsură disciplinară împotriva lor, după ce Abraham și-a cerut scuze public pentru organizarea petrecerii.

În schimb, Jadon Sancho poate avea probleme în echipă. Oficialii Borussiei Dortmund s-au arătat deranjați și dezamăgiți de gestul tânărului fotbalist, care a ratat ultimele doua meciuri din Bundesliga, din cauza unei probleme medicale.OCT 5, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII