FRESH
Drama unei rusoaicei căre a primit o mână bionică, după ce soțul i-a ...
Luptătorii moldoveni, de stil liber au cucerit argintul și bronzul ...
A murit Juan Carlos Copes, unul dintre cei mai renumiți dansatori ...
A murit Boris Gracevski, fondatorul programului pentru copii „Eralaș”

Schimbare importantă în relația dintre Edward Sanda și Cleopatra Stratan. Ce decizie au luat artiștii

Edward Sanda și Cleopatra Stratan, unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz, și-au dus relația la un alt nivel. Cei doi au făcut un pas important înainte de nuntă. Logodnicul frumoasei interprete a dat cărțile pe față și a vorbit deschis despre o schimbare foarte importantă pentru relația lor, scrie SHOK.md.

Edward Sanda a fost invitat la Antena Stars pentru a-l surprinde pe Dima Trofim de ziua sa de naștere, artistul a cântat, a făcut urări de bine prezentatorului de la „Star Matinal”, apoi a dat și puțin din casă, relatează spynews.

Vedeta a mărturisit că a fost pentru prima dată când a petrecut sărbătorile de iarnă altfel, nu la concerte, lucru care l-a bucurat foarte tare, căci timp de o lună a locuit în Chișinău. Nu, nu în casa familiei Stratan, ci, atenție, într-o altă locuință în care a fost alături doar de frumoasa lui logodnică.

”Am fost o lună de zile la Chișinău, am venit duminică, am locuit împreună, separat de părinții ei, singuri. Am privit asta ca pe ceva normal. Am gătit, am făcut curățenie împreună, nu ne-am plictisit, am făcut de toate. A fost foarte frumos, am construit mai mult. E primul an când nu am avut evenimente de sărbători, dar statul cu ea a compensat totul, a fost exact așa cum trebuia să fie”, a spus Edward Sanda în cadrul emisiunii ”Star Matinal”.

Ei bine, după ce au văzut cum este și să locuiești cu persoană iubită sub același acoperiș, înainte de nunta care este așteptată de toată lumea cu sufletul la gură, în scurt timp, amorezii vor pleca și într-o vacanță pentru a-și sărbători primul an de relație

”Ea acum a rămas acolo, dar urmează să plecăm într-o mică vacanță la munte ca să sărbătorim anul pe care îl avem împreună”, a mai adăugat artistul la Antena Stars.


IAN 14, 2021 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...