[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
(video)The Motans s-a reîntors cu o nouă piesă
(foto)Vedetele care și-au șters tatuajele difinitiv.Care a fost motivul
La ce zodii luna august îi va purta noroc
FOTO Jennifer Aniston dezvăluie secretul cu care-și menține silueta

Secretul siluetei ei unice. Cum a ajuns Kim Kardashian să aibă o talie minusculă

Talia lui Kim Kardashian a atras toate privirile. Într-una din cele mai recente imagini publicate de vedetă, fanii au observat cât de mică a ajuns această parte a corpului său și s-au întrebat dacă Photoshop-ul este de vină, scrie SHOK.md, cu referire la peroz.ro.

În vârstă de 39 de ani, Kim Kardashian a publicat pe Instagram un clip în care poartă un corset semnat Mr. Pearl, un foarte cunoscut producător de astfel de accesorii. Diva a explicat că a purtat unul și la Met Gala din 2019, unde a etalat un look de sirenă ce a stârnit o mulțime de controverse.

Vedeta de reality show este cunoscută pentru sacrificiile pe care le face de dragul modei, astfel că ani întregi, zi de zi, ore întregi, a puratat corset pentru a obţine o talie de viespe.

Deși medicii avertizează că purtarea unor astfel de corsete ar putea avea efecte negative asupra sănătăţii, surorile Kardashian nu s-au lăsat descurajate și, la scurt timp după ce au devenit mame, au apelat la corsete pentru a-și modela corpurile.

Ținuta Thierry Mugler menționată de Kim, pe care a purtat-o la Met Gala ediția 2019, a făcut-o să sufere la propriu. Ea însăși a mărturisit că era atât de stramtă încât a fost nevoită să ia lecții ca să poată respira normal în timp ce o purta.

Un apropiat din anturajul voluptuoasei starlete a dezvăluit că, după o întâlnire din Ibiza cu Naomi Campbell și Kate Moss, Kim a început să se simtă mică și plinuță și a trecut la o dietă drastică, bazată pe lichide.

De atunci, ea și-a făcut un scop din a slăbi și a fi în formă maximă.

Sursa: peroz.ro


IUL 16, 2020


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...