FRESH
Horoscopul dragostei pentru săptămâna 25-31 ianuarie. Destinul Berbecului ...
FOTO Diana Rotaru a evadat din aglomerația urbană. Vezi unde se relaxează ...
Un nou scandal la Hollywood! Actrița Asia Argento îl acuză pe regizorul ...
Tramvaiul tăcerii. Oamenilor care merg cu transportul în comun în ...

Secretul siluetei ei unice. Cum a ajuns Kim Kardashian să aibă o talie minusculă

Talia lui Kim Kardashian a atras toate privirile. Într-una din cele mai recente imagini publicate de vedetă, fanii au observat cât de mică a ajuns această parte a corpului său și s-au întrebat dacă Photoshop-ul este de vină, scrie SHOK.md, cu referire la peroz.ro.

În vârstă de 39 de ani, Kim Kardashian a publicat pe Instagram un clip în care poartă un corset semnat Mr. Pearl, un foarte cunoscut producător de astfel de accesorii. Diva a explicat că a purtat unul și la Met Gala din 2019, unde a etalat un look de sirenă ce a stârnit o mulțime de controverse.

Vedeta de reality show este cunoscută pentru sacrificiile pe care le face de dragul modei, astfel că ani întregi, zi de zi, ore întregi, a puratat corset pentru a obţine o talie de viespe.

Deși medicii avertizează că purtarea unor astfel de corsete ar putea avea efecte negative asupra sănătăţii, surorile Kardashian nu s-au lăsat descurajate și, la scurt timp după ce au devenit mame, au apelat la corsete pentru a-și modela corpurile.

Ținuta Thierry Mugler menționată de Kim, pe care a purtat-o la Met Gala ediția 2019, a făcut-o să sufere la propriu. Ea însăși a mărturisit că era atât de stramtă încât a fost nevoită să ia lecții ca să poată respira normal în timp ce o purta.

Un apropiat din anturajul voluptuoasei starlete a dezvăluit că, după o întâlnire din Ibiza cu Naomi Campbell și Kate Moss, Kim a început să se simtă mică și plinuță și a trecut la o dietă drastică, bazată pe lichide.

De atunci, ea și-a făcut un scop din a slăbi și a fi în formă maximă.

Sursa: peroz.ro


IUL 16, 2020


COMENTARII