FRESH
Aşa l-a cucerit Melania pe Donald Trump? Fotografii nud cu Prima Doamnă ...
Noua iubită a lui Brad Pitt, Nicole Poturalski, mesaj pentru Angelina ...
Melania Trump are statuie de bronz în orașul natal din Slovenia
5 REGULI pentru o vacanță COMODĂ CU PRIETENII! Vezi ce secrete dezvăluie ...

Selma Blair zâmbește din nou! După ce anul trecut mergea în baston, actrița a fost surprinsă recent călărindu-și calul

Selma Blair a împărtășit informații noi despre lupta ei cu scleroza multiplă, dezvăluind faptul că în sfârșit a putut să facă un lucru de care îi era foarte dor, anume, să-l călărească pe Nibbles, calul ei, scrie SHOK.md, cu referire la perfecte.ro.

Cei doi au avut o reuniune emoționantă pe perioada weekendului, de unde actrița din “Blonda de la Drept” a postat două fotografii noi pe Instagram. În prima, aceasta își îmbrățișează calul în timp ce stă în șa. În a doua, își călărește calul în timp ce acesta execută o săritură. 

“Este ceea ce îmi lipsea cel mai mult. Astăzi am reușit să ne adunăm forțele să galopăm câteva minute, așa că nu mă pot opri din zâmbit.”

Actrița dezvăluie în mod liber detaliile despre cum scleroza multiplă îi afectează corpul: “Nu-mi pot simți piciorul stâng sau unde îmi sunt șoldurile. Mă destram și îngheț în loc atunci când mi se consumă energia.”Din cauza simptomelor ei, aceasta a decis să o ia încet în prima ei zi de calărie. “Sunt un dezastru cu scleroză multiplă, dar am de gând să învăț să mă folosesc de acest corp, de creier și de emoții.” 

Blair a făcut cunoscut faptul că în ciuda limitărilor ei, aceasta a reușit să-și accepte diagnosticul. “O să sufăr mereu de scleroză multiplă, Mereu. Sunt recunoscătoare pentru antrenorul care l-a transformat pe Nibbles într-un campion babysitter pentru mine.” 

Blair speră ca într-o bună zi să poată întâmpina lumea călare pe cal, acum că poate călări din nou. “Continui să găsesc diferite metode de a face lucruri. Vă mulțumesc tuturor, în special lui Celeris și celor de la Cellar Door Farm pentru că au continuat să mă încurajeze să încerc din nou, cu stil.”

Blair a fost diagnosticată cu scleroză multiplă, o boală a sistemului imunitar ce cauzează deterioarea sistemului nervos, în august 2018.

sursa: perfecte.ro


AUG 13, 2020


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...