FRESH
„Ești prima și unica mea dragoste din acest univers”: Cui îi face ...
Cea mai bună zi din 2021 pentru fiecare zodie
Ioana Băsescu și Elena Udrea, condamnate la închisoare cu executare
TOP 10 cele mai ciudate pisici din lume

Sexy chiar și cu mască! Cum s-a pozat Britney Spears pe plaja din Miami! FOTO//

Britney Spears nu ratează nici o ocazie de a petrece timpul cum se cuvine. Vedeta în vârstă de 39 de ani, arată sexy chiar și când s-a pozat la plajă cu masca anti-Covid-19 pe față, scrie SHOK.md.

După ce a fost certată anul trecut că a plecat din SUA în plină pandemie, într-un paradis exotic, ignorând restricțiile impuse de autorități, Britney Spears, 39 de ani, și-a învățat lecția. „Îmi plac evadările în natură alături de Sam Asghari… el înseamnă totul pentru mine!!! P.S. Vă rog să aveți grijă de voi”, a scris ea sub fotografia sexy de la malul oceanului.

Britney Spears și Sam Asghari sunt împreună din anu 2016 și izolarea la domiciliu din 2020 pare să le fi consolidat relația.

Din cauza scandalului cu tatăl ei care îi administrează averea, după căderea nervoasă pe care Britney a avut-o în 2008, cântăreața a decis încă din 2019 să întrerupă cariera muzicală. Dacă la finele anului 2019, ea avea o avere de 215 milioane de dolari și apărea adesea în reclame bine plătite, în 2021 Britney figurează cu doar 115 milioane de dolari.

Analiștii economici de la revista americană Fortune, cred că în conturile lui Britney ar mai fi doar 59 de milioane de dolari, având în vedere faptul că diva obișnuiește să cheltuiască lunar aproape un milion de dolari pe cadouri și vacanțe alături de iubitul ei. Conform unei decizii judecătorești, ea e obligată să plătească o pensie alimentară pentru cei doi băieți care stau mai mult la tatăl lor, de aproximativ 500.000 de dolari, scrie click.ro.


IAN 13, 2021 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII