[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Charlie Chaplin a făcut sex cu peste 2.000 de femei, şi-a maltratat ...
De ce fetele RESPING băieții cuminți? Dezvăluirile unei bloggerițe!
Rodica Ciorănică STRĂPUNSĂ DE GÂNDURI!: „Îmi place să zbor visând ...
Accident grav pe platoul de filmare. Tom Cruise, la pas de o accidentare ...

Sfântul Andrei – ZI FOARTE IMPORTANTĂ! Andrei Năstase: „Am trei copii, iar Andrei, băiatul meu cel mare împlinește astăzi 18 ani”

Sfântul Andrei – marcat astăzi, este o zi foarte importantă pentru Andrei Năstase, liderul Platformei Demnitate și Adevăr. În familia sa se sărbătorește astăzi ziua de naștere a fiului său mai mare, Andrei, dar și onomastica amândurora – tată și fiu, informează SHOK.md.

„Sunt un om fericit și împlinit. Am trei copii, iar Andrei, băiatul meu cel mare împlinește astăzi 18 ani. Majoratul pe care-l vom sărbători astăzi, în familie, are infinite semnificații. Poartă numele tatălui meu și al său, pe al Sfântului Andrei, apostolul poporului nostru, așa cum și eu, ca mulți alți părinți, bunici și străbunici ai neamului nostru, port acest nume. Pentru Andrei, majoratul înseamnă speranțe, planuri de viață, dar și noi responsabilități, față de cei pe care-i iubește și față de cei care-l iubesc. Responsabilități înmiite față de profesori, prieteni, față de toți semenii săi. Pentru mine, majoratul băiatului meu cel mare este un enorm motiv de bucurie. Andrei devine astăzi cel mai important bărbat din viața mea, iar eu știu că mă pot baza pe el, mi-a demonstrat acest lucru suplinindu-mă de timpuriu. Îmi doresc mult, muncesc și lupt, ca să trăiască ca un om liber, înțelept, drept și independent, să fie pregătit pentru viață, pentru bune sau pentru cele mai puțin bune! Sunt mândru de băiatul meu așa cum fiecare dintre noi este mândru de copiii lui. Iar despre mine, acum, la momentul majoratului lui Andrei, vă pot spune că atunci când acest bărbat în toată firea pricepea ce este viața, am decis să urmez povața marelui Nicolae Iorga: “Copiii trebuie crescuți pentru ei, nu pentru părinți!”. Noi, părinții lui Andrei asta am făcut și am făcut bine! La mulți ani Vă spunem tuturor și Vă dorim tot binele din lume”, a scris politicianul, pe Facebook.

SHOK.md


DEC 13, 2018


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...