FRESH
(FOTO) Cea mai sexy femeie din lume. Megan Fox, cele mai spectaculoase ...
Ce trebuie să schimbi la tine în această primăvară, în funcție de ...
Elon Musk a pierdut locul 2 în topul celor mai bogați oameni din lume. ...
De ce este BINE să înjuri. Oameni de ştiinţă au explicaţii întemeiate

Sfârșitul romanului: Gillian Anderson s-a despărțit de iubitul ei

Gillian Anderson, cunoscută pentru rolul din serialul de cult „The X-Files” s-a despărțit de iubitul ei, Peter Morgan. Cei doi au decis să meargă pe drumuri diferite. Nu se cunoaste motivul, dar potrivit zvonurilor aceștia aveau un grafic prea încărcat și se vedeau foarte rar. Deși au fost împreună patru ani nu s-au putut hotărî să se mute împreună cu atât mai mult să-și oficializeze relația, scrie SHOK.md.

„Dacă începem să trăim împreună, relației noastre va lua sfârșit. Dar fiecare întâlnire a noastră devine foarte specială!”, a menționat o dată actrița.

Povestea de dragoste a lui Anderson și Morgana a început în 2014. S-au întâlnit la un eveniment și de atunci își făceau apariția împreună, în mod regulat la premiere și ceremonii. Aceștia aveau permanent despre ce vorbi, din motiv că erau din aceeași industrie.

Peter înainte de a se întâlni cu Gillian era deja căsătorit cu Anna Karolina Schwaregenberg, fiica unui aristocrat austriac. Au trăit împreună timp de 12 ani și au cinci copii minunați. Cu toate acestea, în 2014, cuplul a divorțat.

Cât despre Anderson a fost căsătorită de două ori. Primul ei soț a fost asistentul regizor Clyde Klotz, cu care actrița are o fică, Piper. Și a doua oară s-a căsătorit cu regizorul documentar Julianne Ozanne, cu care a fost împreună 2 ani. După divorțul de Ozanne, a avut o relație îndelungată cu omul de afaceri Mark Griffiths, pe care actrița l-a bucurat cu alți doi copii. Dar, în 2012, s-a despărțit de Griffiths.


DEC 19, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII