FRESH
Gucci vinde blugi „murdari“ cu urme false de iarbă: Costă 650 de euro!
Văduva lui Luciano Pavarotti s-a căsătorit, după 9 luni de relaţie. ...
Smiley, în postura de actor. Primele declaraţii despre filmul în care ...
Dan Badea, la trei ani de la nunta cu Mădălina. Ce regret are actorul

SFATURI UTILE de la un stilist vestimentar! Descoperă recomandările pentru a-ți determina stilul!

Stilistul vestimentar Alina Carauș dezvăluie unele secrete de stil. Într-o postare recentă a oferit sfaturi pentru a fi în ritm cu tendințele și determinarea acesteia, scrie SHOK.md.

„➒ 𝐑𝐄𝐂𝐎𝐌𝐀𝐍𝐃Ă𝐑𝐈 care te vor ajuta să fii în ritm cu tendințele și să-ți determini/conturezi stilul

1. Privește filme/documentare/show-uri de modă.⠀

2. Citește cărți despre creatori de modă, revista, mai ales 𝙑𝙊𝙂𝙐𝙀/𝙀𝙇𝙇𝙀.

3. Urmărește pe Instagram vedetele care te inspiră și salvează cele mai inspirate ținute.⠀

4. Răsfoiește 𝙋𝙞𝙣𝙩𝙚𝙧𝙚𝙨𝙩, Creează mape și salvează ținutele după categorii de stil și ocazii. Îți recomand să salvezi 100 de poze cu ținutele dorite, și care stil se repeta cel mai mult, acela îți este aproape.

5. 60% din hainele din garderoba persoanală trebuie să corespundă modului de viața, unde vă petreceți cel mai mult timpul.

6. Rezervă timp pentru a face ordine în dulap. Arunca tot ce nu ai purtat în mai mult de un an, tot ce nu ti se mai potrivește (prea larg sau prea stramt), tot ce nu mai arată bine (fire duse, tricouri sau pulovere intinse, camasi pătate etc).

7. Așează pe categorii lucrurile care ți-au rămas în șifonier (cămăși, rochii, fuste, pantaloni, sacouri, curele, ciorapi si sosete etc). Va fi mai usor sa vezi ce lipsește de pe lista.

8. Experimentează. Repetă ținutele care-ți plac și vezi cum ți se potrivesc. Nu spune “nu” unui articol vestimentar până nu l-ai încercat.⠀

9. Răsfoiește site-urile de la Branduri internaționali care-ți plac și te reprezintă. Sau cele din MASS Market, spre exemplu asos”, a notat ea în descrierea postării.

Adriana GRIȚCO


AUG 13, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII