FRESH
Horoscopul banilor pentru luna noiembrie. Berbecul ia decizii bune
Fondatorul unei secte sexuale condamnat la închioare pe viață! Supunea ...
Katie Price, concediu exotic în scaun cu rotile. Modelul britanic ...
„Insula”! The Motans în colaborare cu EMAA au lansat o nouă melodie! ...

Și-a schimbat modul de lucru, dar și de trai! Antrenoarea de fitness Cristina Burdulescu: „Pandemia mi-a făcut o mare favoare”!

Antrenoarea de fitness Cristina Burdulescu a suferit schimbări, dar se pare că i-au fost de bine. Pandemia i-a schimbat modul de lucru, dar şi de trai, a plecat în Italia, iar jobul său e adaptat la formatul online, scrie SHOK.md.

Cristina Burdulescu obișnuește să se împartă cu urmăritorii săi cu cele mai importante și interesante momente din viața ei. Recent a publicat o nouă postare pe pagina sa de Instagram, unde dezvălui că a suferit schimbări din cauza pandemiei, dar a fost și spre bine.

„Îmi amintesc, acum 2 ani, când m-am angajat la sala de forță, eram atât de fericită și încrezută că aceea va deveni a doua mea casă. Așa a și fost până la pandemie. Însă odată cu aceasta s-a schimbat și modul meu de lucru.

Sunt fericită că jobul meu a putut fi adaptat la formatul online și sinceră să fiu, cred că pandemia mi-a făcut o mare favoare. Cel puțin vreau așa să cred. Căci cine știe cum aveau să decurgă lucrurile dacă continuam să lucrez la sală până la plecarea din țară? Ce era să fac acum dacă în aprilie nu descopeream că pot antrena online? Presupun că era să alerg stresată la cursuri de italiană ca să mă pot angaja la o sală. Ceea ce ar fi presupus deplasarea cu transportul printr-un oraș nou, aglomerat. Ori trebuia să-mi depășesc frica de a conduce printre multitudinea de mașini conduse de cei mai neînfricoșați șoferi (italienii). Lista poate continua, dar un lucru este cert, nu regret nimic din ce s-a întâmplat și încă are loc în viața mea.

Mulțumesc universului că mi-a croit drumul astfel încât să pot savura din tot ceea ce îmi oferă!”, a scris antrenoarea.

SHOK.md


OCT 17, 2020


COMENTARII