FRESH
„Ești prima și unica mea dragoste din acest univers”: Cui îi face ...
Cea mai bună zi din 2021 pentru fiecare zodie
Ioana Băsescu și Elena Udrea, condamnate la închisoare cu executare
TOP 10 cele mai ciudate pisici din lume

Și-a schimbat profesia și NU REGRETĂ! Cristina Burdulescu: „Mi-am ascultat intuiția și nu mi-a fost frică de schimbări”

Antrenoarea de fitness Cristina Burdulescu fără frică de schimbări și-a ascultat intuiția și a recurs la ce își dorea. Într-o postare recentă pe pagina sa de Instagram a mărturisit că și-a schimbat profesia și nu regretă, scrie SHOK.md.

„În vara anului 2018 am decis să fac cursurile de ANTRENOR PERSONAL și NUTRIȚIONIST, pentru a-mi asigura un job în caz că vom pleca peste hotare. Inițial nu planificam să las atât de curând jurnalismul. Dar am făcut bine, pentru că am avut 2 ani la dispoziție pentru a activa în domeniul fitnessului, acolo, acasă. Un an și jumătate am lucrat la sală cu o mulțime de femei, iar de 6 luni în coace m-am transferat pe online.

Acum, când am plecat totuși din țară, realizez cât de bravo am fost că mi-am ascultat intuiția și nu mi-a fost frică de schimbări.

Consider că profesia trebuie să-ți aducă nu doar plăcere, dar și remunerare pe măsura implicării în activitate. Primordială însă rămâne pasiunea și dragostea, altfel riști să risipești prea mult timp pe un lucru care nu îți aduce plăcere.

În viziunea mea, jobul perfect este acela care:

👉🏼trebuiește majorității și este mereu solicitat

👉🏼nu are cum să piară, să dispară în timp

👉🏼poate fi adaptat la orice condiții

👉🏼poate fi exercitat oriunde, indiferent de țară și circumstanțe

👉🏼nu implică șefi și ordine (era visul meu să scap de șefi)

Iubiți-vă profesia și exercitați-o la capacitatea maximă, iar dacă nu sunteți capabili, schimbați-o! Înseamnă că nu-i a ta!”, a scris Cristina.

SHOK.md


NOI 4, 2020


COMENTARII