FRESH
Mariah Carey nu vrea să audă de frații ei „Sunt distruși și mi-e milă ...
Igor Dodon profită de zilele cu soare și explorează locurile turistice ...
FOTO / Alina Eremia, perfectă în costum de baie! Atrage privirile ...
Ofertă de 40 de milioane de euro din Premier League pentru unul dintre ...

Smiley a petrecut cu părinții și cu iubita de ziua lui! Mesajul emoționant scris de Gina: "Îmi ești tot"!

Smiley a împlinit 37 de ani. Din cauza condițiilor speciale impuse de pandemia de coronavirus, artistul nu a sărbătorit înconjurat de mulți prieteni, ci alături de cele mai importante persoane din viața sa, părinții și iubita, Gina Pistol. Așa cum era de așteptat, Gina i-a transmis un mesaj emoționant, care nu ar putea lăsa indiferent pe nimeni, scrie SHOK.md, cu referire la click.ro.

Smiley a împlinit 37 de ani ieri, pe 27 iulie și a sărbătorit alături de părinți și de Gina Pistol, acasă, în curte, dar și la un restaurant, respectând regulile și distanțarea socială. Pandemia de coronavirus l-a ținut departe de scenă și nu i-a permis să organizeze o petrecere cu mulți invitați, însă Smiley a găsit modalitatea ideală pentru ca ziua sa să fie una memorabilă.

Singurii invitați la petrecerea din curtea casei au fost părinții săi și iubita, Gina Pistol, care i-a transmis, și prin intermediul unui mesaj scris pe Instagram, cele mai sincere sentimente pe caree i le poartă. Alături de un instantaneu realizat la mare, Gina a scris puține cuvinte, care exprimă însă multe. “Îmi ești tot”!, a fost mărturisirea pe care făcut-o iubita artistului.

Deși a petrecut doar cu familia, cântărețul s-a gândit și la admiratorii care îi urmăresc activitatea din mediul online, așadar a distribuit o serie de fotografii prin care le-a arătat că distracția nu a lipsit de la ziua de naștere.

sursa: click.ro


IUL 28, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII