FRESH
Zodiile care nu pot trece cu ușurință peste experiențele din trecut
(video) Accident între un avion și o mașină, pe o autostradă din SUA. ...
Gheorghe Urschi va surprinde din nou! Actorul pregătește lansarea ...
Dragobetele sărută fetele! Află de ce nu ai voie să plângi în această ...

Smiley, declarație de dragoste pentru Gina Pistol! Prezentatoarea de la Chefi la cuțite mai are puțin și naște: „Fetele mele”

Smiley demonstreză încă o dată că este un romantic incurabil. Artistul a făcut o declarație de dragoste pentru Gina Pistol. Prezentatoarea de la Chefi la cuțite mai are puțin și naște, scrie SHOK.md, cu referire la spynews.ro.

Cei doi vor deveni pentru prima oară părinți.

Smiley și Gina Pistol sunt unul dintre cele mai frumoase și unite cupluri din showbiz-ul românesc, demonstrând de fiecare dată că iubirea care îi leagă este una sinceră.

Prezentatoarea de la ”Chefi la cuțite”, de la Antena 1, mai are puțin și naște, iar tăticul este nerăbdător să-și strângă minunea la piept. Iar asta nu este tot. Smiley, ca un romantic incurabil, ce și este de altfel, a surprins pe toată lumea cu ultima declarație de dragoste pe care i-a făcut-o iubitei sale în mediul online.

În descrierea uneia dintre fotografiile postate de Gina cu burtica de graviduță, Smiley nu s-a putut abține și a lăsat un comentariu care a topit inimile tuturor. ”😍😍😍 Fetele mele”, a scris îndrăgitul cântăreț la ipostaza iubitei sale. ”@smiley_omul maricele, maricele 😂”, i-a răspuns imediat și Gina Pistol.

În urmă cu câteva luni, Gina Pistol și Smiley au dat marea veste în showbiz. Prin intermediul unei filmări postate pe canalul de YouTube, prezentatoarea celebrului show culinar și artistul au declarat în mod oficial că vor deveni părinți! ”Mami” și ”tati” așteaptă cu nerăbdare să-și strângă micuța la piept și au făcut deja toate pregătirile pentru momentul în care va veni pe lume.

„Noi acum inseamna TREI! În urma unor analize medicale, acum cativa ani, am aflat că șansele ca eu să rămân însărcinată pe cale naturală sunt foarte mici. Iată că Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi! Am avut multe emoții, nici nu am îndrăznit să mă bucur sau să răspândesc vestea până când nu i-am auzit inima cum bate și am știut că totul este bine.

În sfârșit, a venit momentul să aflați de la noi ce am făcut în ultimii 3 ani și cum, din 2 oameni care se iubesc, vom deveni 3! Este mult râs, mult plâns de fericire, multă susținere și multă emoție în viața noastră și în acest oracol video pe care îl împărțim cu voi, cu toată recunoștința pentru susținerea și mesajele pe care le-am primit până acum. Mulțumim!”, a fost mesajul Ginei Pistol, de pe Instagram.


IAN 26, 2021 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII