FRESH
Horoscop 26 octombrie 2020. Ocazie unică și moment delicat
Mergi la cumpărături și-ți rămâne gândul la un obiect? Regula zgârcitului ...
FOTO Ana Baniciu din nou PROVOCATOARE. Cântăreața, cu sânii la vedere ...
FOTO Actorul Sali Levent, în compania unei blonde superbe! Cu ce s-au ...

Smiley, în postura de actor. Primele declaraţii despre filmul în care va juca: "Filmez aproape în fiecare zi"

Nu, nu s-a lăsat de cântat, dar s-a apucat şi de actorie! Smiley va juca într-un film regizat de Iura Luncaşu. A petrecut deja zeci de ore la filmări, scrie SHOK.md, cu referire la okmagazine.ro.

Să nu vă gândiţi că în perioada în care concertele au fost suspendate, iar altele anulate Smiley a stat degeaba. A fost preocupat cu Youtube-ul, ba cu înregistrările la studio, dar acum face un anunţ care ne lasă fără cuvinte. O să îl vedem în postura de actor.

Smiley a dezvăluit că filmează pentru “Odată pentru totdeauna”, film regizat de Iura Luncaşu. Joacă rolul unui depresiv.

“Luna asta am început-o prin munţi 🏔înregistrând un film: @odata_pentru_totdeauna 🎬 regizor: Iura Luncaşu . Joc rolul unui depresiv, iar cei de la machiaj m-au îmbătrânit cu vreo 10 ani. Mă trezesc la 5-6☀️ şi adorm după miezul nopţii pentru că filmez aproape în fiecare zi nu prea pot să mai ies din rol şi sunt cam posac şi obosit. ✨zilele trec repede, iar în drumul meu descopăr locuri neştiute, deosebit de frumoase, o Românie ascunsă. Pentru susţinere, şi nu numai ❤️, împreună cu mine e cel mai frumos Om şi cel mai frumos Om😇. va ţin la curent…⚡️”, a transmis pe Facebook artistul. 

Acesta a postat şi imagini de la filmări.

sursa: okmagazine.ro


SEP 22, 2020


COMENTARII