FRESH
(vox) Mărțișoare, pentru mic și mare: „Am să povestesc părinților ...
Mărțișorul „salvator”: Cât de inedit au felicitat cetățenii instituțiile ...
La mulți ani SHOK.MD. Ce ne-au urat vedetele la cei 7 ani de activitate
Motivul incredibil pentru care divorțează Kim Kardashian de Kanye ...

(sondaj) Top cinci prezentatori TV care sunt cei mai urmăriți în Republica Moldova

Nataliile sunt cele mai îndrăgite vedete TV de către moldoveni. Acestea sunt datele unui sondaj al mass-mediei, realizat în luna ianuarie 2021 de către Compania Date Inteligente SRL (iData), scrie SHOK.md.

Top cinci prezentatori TV care sunt cei mai urmăriți în Republica Molodva sunt: Natalia Morari (25%), Natalia Cheptene (19.73%), Lilu Ojovan (14.54%), Mariana Rață (9.34%) și Emilian Crețu (8.22).

În cadrul sondajului au fost chestionate 550 persoane prin telefon. La această întrebare respondenții au dat câte 2/4, răspunsuri, după odorința fiecăruia.

Alți prezentatori au sub 2%. În total, au fost numiți 112 prezentatori diferiți.

Întrebați despre maxim cinci emisiuni TV pe care le urmăresc și le recomandă și altora, majoritatea respondenților au plasat pe primul loc emisiunea Vorbește Moldova, care este urmărită de 28,56% din respondenți. A doua cea mai vizionată emisiune este 100 de moldoveni au zis cu ponderea răspunsurilor de 17.20%, iar pe rocul trei este emisiunea Politica cu Natalia Morari, care este vizionată de 10.98%. Restul emisiunelor înregistrează ponderea răspunsurilor sub 10%.


IAN 26, 2021 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII