FRESH
(video) Incendiu la sediul Huawei din China!
Se pregătește meciul secolului: Manny Pacquiao se va lupta cu Conor ...
(video) Un parlamentar a ȘOCAT pe toată lumea, în direct la TV! A ...
FOTO / Loredana Groza, dezbrăcată în așternuturi

Soprana Olga Busuioc plină de EMOȚII POZITIVE!: „Suntem norocoși să trăim...”

Soprana Olga Busuioc stabilită în Germania, își bucură fanii cu bucăți din viața ei privată. Iar recent a publicat pe pagina sa de Instagram un mesaj ce transmite motivație, scrie SHOK.md.

Olga în ultimul timp, spre bucuria fanilor este foarte activă pe pagina sa de Instagram, împărtășind bucăți din viața ei privată. Iar recent a publicat o imagine unde radiază de fericire. Zâmbetul ei cuceritor te farmecă, iar mai jos fiind însoțită de un text corespunzător.

Se pare că artista a vrut să transmită urmăritorilor săi că, în pofida tuturor problemelor mai dificile din ultima perioadă, fiecare dintre noi poate găsi suficiente motive pentru a fi fericit cu adevărat.

Hei salut!!! #pentru stare de bine #Pentru că suntem sănătoși #pentru că avem posibilitatea să realizăm atâtea lucruri faine #pentru că încă ne dorim #pentru că avem aliați #pentru că fiecare zi e binecuvîntată #Pentru că azi suntem mai buni #pentru că suntem norocoși să trăim ce trăim #pentru că pot să o aud pe mama #Pentru că tata e sănătos #pentru că sora are ambiții #pentru că prietena știe că dacă nu am vorbit câteva zile, nu o iubesc mai puțin))) #pentru că casa e în armonie #pentru că putem munci și aduce folos #Pentru că ne putem inspira și avem totul să trecem pe pământ, cel puțin cu o amprentă frumoasă.

Hai! Prinde si Tu aceasta stare de bine”, a notat ea în descrierea postării.

Adriana GRIȚCO


AUG 5, 2020


COMENTARII