FRESH
La mulți ani SHOK.MD. Ce ne-au urat vedetele la cei 7 ani de activitate
Motivul incredibil pentru care divorțează Kim Kardashian de Kanye ...
(video) Videoclip filmat în Elveţia! Valeria Stoica şi Kadebostany ...
(video) Teaser-ul celui mai așteptat interviu al anului a fost publicat. ...

Stefanos Tsitsipas l-a eliminat pe Rafael Nadal în sferturi la Australian Open

Tenismanul elen Stefanos Tsitsipas, al cincilea favorit, s-a calificat miercuri în a doua sa semifinală la Australian Open, primul Grand Slam al anului, după ce l-a eliminat pe spaniolul Rafael Nadal, cap de serie numărul 2, cu 3-6, 2-6, 7-6 (4), 6-4, 7-5, la Melbourne, la capătul unei lupte de patru ore şi cinci minute, în care grecul a surmontat un handicap de două seturi, scrie SHOK.md, cu referire la Agerpres.

Tsitsipas, care a mai jucat o semifinală la Melbourne, în 2019, îl va înfrunta în penultimul act pe rusul Daniil Medvedev, cap de serie numărul 4, care l-a învins tot miercuri pe conaţionalul său Andrei Rublev, cap de serie numărul 7, cu 7-5, 6-3, 6-2.

Rafa Nadal, care a ratat în tiebreak câteva mingi uşoare, este eliminat pentru al doilea an consecutiv în sferturi la Australian Open.

Tsitsipas a încheiat cu 17 aşi, faţă de 15 ai spaniolului, care a avut şi 2 duble greşeli. Grecul a fost mai eficient cu ambele servicii, care a totalizat mai puţine lovituri direct câştigătoare decât Nadal, 49-58, care a făcut mai multe erori neprovocate, 58-49.

Tsitsipas este doar al treilea jucător care a recuperat un handicap de două seturi contra lui Nadal, după Roger Federer în finala de la Miami (2005) şi Fabio Fognini în turul al treilea de la US Open în 2015.

Cealaltă semifinală îi va opune pe sârbul Novak Djokovic, liderul mondial şi campionul en titre, şi pe rusul Aslan Karaţev (114 ATP).


FEB 18, 2021 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII