FRESH
Zodiile care nu pot trece cu ușurință peste experiențele din trecut
(video) Accident între un avion și o mașină, pe o autostradă din SUA. ...
Gheorghe Urschi va surprinde din nou! Actorul pregătește lansarea ...
Dragobetele sărută fetele! Află de ce nu ai voie să plângi în această ...

Stella Tennant, un model faimos al anilor '90, a murit "subit" la vârsta de 50 de ani

Stella Tennant attending the Naked Heart Foundation Fabulous Fund Fair held at The Roundhouse in Chalk Farm, London. PRESS ASSOCIATION Photo. Picture date: Tuesday February 20, 2018. Photo credit should read: Ian West/PA Wire. (Photo by Ian West/PA Images via Getty Images)

Modelul britanic Stella Tennant a murit marţi la vârsta de 50 de ani, a anunţat familia ei într-un comunicat, informează SHOK.md, cu referire la digi24.

„Cu mare tristeţe, vă anunţăm că Stella Tennant a murit subit pe 22 decembrie 2020. Stella a fost o femeie minunată şi o sursă de inspiraţie pentru noi toţi. Ne va lipsi foarte mult”, a declarat familia modelului britanic într-un comunicat preluat de agenţia de presă PA.

Stella Tennant, născută în Scoţia într-o familie aristocratică, a devenit cunoscută la începutul anilor 1990, după ce a apărut în mai multe pictoriale publicate în reviste celebre, precum Vogue şi Harper’s Bazaa.

A participat atât la prezentări de modă organizate de Gianni Versace, John Galliano şi Alexander McQueen, cât şi la campanii de promovare a colecţiilor vestimentare create de alte branduri de renume mondial, precum Calvin Klein, Chanel şi Burberry.

Stella Tennant a participat şi la prezentarea de modă organizată în cadrul ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012, alături alte două compatrioate celebre, modelele Naomi Campbell şi Kate Moss.

În 2009, Stella Tennant a colaborat cu o organizaţie ecologistă care promovează reducerea cantităţilor de energie consumate în locuinţe. În 2012, modelul britanic a fost inclus în Scottish Fashion Awards Hall of Fame.

Stella Tennant s-a căsătorit în 1999 cu fotograful francez David Lasnet, cu care a avut patru copii.


DEC 24, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII