FRESH
Ea este femeia cu mustață! Motivul incredibil pentru care nu renunță ...
Romanul unei scriitoare din Moldova, despre mamele plecate în străinătate, ...
Sexi, talentată și femeie de afaceri de top! JESSICA ALBA, surprinsă ...
(FOTO) O nouă extravaganță marca Zlatan Ibrahimovic! Cu ce mașină ...

Surpriză pentru fanii serialului Anatomia lui Grey! George O'Malley a apărut în ultimul episod

În urmă cu câteva săptămâni, fanii serialului au avut o surpriză pe cinste. Când, după ce și-a pierdut cunoștința, Meredith a avut o viziune cu soțul său decedat, Derek, scrie SHOK.md, cu referire la perfecte.ro.

După apariția neașteptată în serial a actorului Patrick Dempsey, în ultimul episod al serialului, tot în momentul în care își pierde cunoștința, Meredith Grey se întâlnește cu George O’Malley, primul dintre cei cinci stagiari originali care a părăsit serialul în 2009. 

În viziunea lui Meredith, ea și George O’Malley se întâlnesc pe aceeași plajă unde s-a întâlnit și cu Derek și vorbesc despre suferința pe care o provoacă o pierdere, Meredith recunoscând că a reușit să treacă peste decesul lui și al lui Derek.

T. R. Knight, actorul care l-a interpretat pe George O’Malley, a decis să părăsească serialul în urma unor neînțelegeri pe care le-a avut cu producătorul executiv Shonda Rhimes. George a murit în finala sezonului 5, după ce s-a sacrificat pentru a salva o femeie de a fi lovită de un autobuz.

sursa: perfecte.ro


DEC 6, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...