FRESH
O vacanță cu fosta soție a iubitului, un fund de curcan și ... vreo ...
Un moldovean - noul proprietar al AC Milan? Cine este omul de afaceri ...
Idei de cadouri în funcție de zodie. Ce să-i dăruiești de 8 Martie
Machiat în pat și cu lumina stinsă, cânta ca să ajungă la orgasm. ...

Svetlana Sainsus, mesaj emoționant de ziua copiilor născuți prematur!: „Sa le oferim sprijin și căldură”

Svetlana Sainsus a trecut prin experiența nașterii premature pe 1 martie, atunci când și-a adus pe lume fetița, Lia. De 17 noiembrie, Ziua Internațională a Copiilor născuți prematur, Svetlana a venit cu un mesaj emoționant pe rețele sociale, scrie SHOK.md.

O dată cu mesajul, Svetlana Sainsus a publicat mai multe imagini din spital, după naștere, și a împărtășit experiența sa cu urmăritorii virtuali.

„Astăzi este ziua internațională a copilașilor născuți prematur. Nerăbdători să vadă lumea, nerăbdători să își intâlnească mama❤️ copii puternici și luptători încă din prima secundă, doar în 2019 în secția reanimare prematuri CMC s-au născut 745 copilași. Din păcate condițiile lasă mult de dorit și nu ajung mese cu încălzire pentru ei, lucru tare important și vital pentru un copilaș născut prematur. Dacă eu și fetița mea am avut norocul să stăm internate doar 10 zile, alți copilași stau cu lunile … Astăzi vreau să vă rog să le oferim sprijin și căldură, atât puilor fragili cât și mămicilor care înăfară de stresul și nopțile de coșmar trăite acolo rugându-se pentru viața lor, mai au și veșnica problemă a condițiilor rele. Să ne fie sănătoși toți copilașii și multe multe kg în plus 🙏❤️❤️❤️ Mamelor putere, astea sunt mame eroine 🙏fără pic de exagerare, doar cine a fost acolo și a trecut prin asta poate ințelege. Lia și ceilalți sute de copilași născuți anual prematur vă mulțumesc”, a scris ea pe Facebook.

Posted by Svetlana Sainsus on Tuesday, November 17, 2020

SHOK.md


NOI 18, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII