FRESH
Idei de cadouri în funcție de zodie. Ce să-i dăruiești de 8 Martie
Machiat în pat și cu lumina stinsă, cânta ca să ajungă la orgasm. ...
Topul dietelor, de la ocupantele podiumului la cele interzise. Ce ...
Interpreții Lina și Arcadie Berda, legați în platoul de filmare. VEZI ...

Tânăra care nu s-a mai tuns de 15 ani face furori! Cât de lung este părul lui “Rapunzel” din Japonia

“Rapunzel” există și în viața reală și trăiește în Japonia. Rin Kambe întoarce toate privirile atunci când iese pe stradă. Tânăra nu și-a mai tuns părul de 15 ani, iar acum podoaba ei capilară a ajuns să măsoare 1,77 metri, scrie SHOK.md, cu referire la perfecte.ro.

Rin Kambe, care lucrează ca model și dansatoare, spune că este mult mai încrezătoare în ea datorită părului ei bogat. Japoneza a mărturisit că în copilărie avea o tunsoare băiețoasă și juca în echipa de fotbal a fetelor. 

După ce s-a apucat de dans, tânăra a decis să-și lase părul să crească, iar de 15 ani nu a mai pus mâna pe foarfecă. Acum părul fetei care are o înălțime de 1,67 m atinge podeaua. 

Rin a dezvăluit și secretele creșterii părului: multe alimente bogate în fier, șapte ore de somn pe noapte și mult sport. Japoneza are peste 26.000 de fani pe contul de Instagram și spune că se simte copleșită de toată atenția care i se acordă.

Ea spune că primește foarte multe complimente de la bărbați, dar sunt și personae care o văd ca pe un “monstru”. Indiferent de reacțiile oamenilor, Rin se bucură că internauții o găsesc destul de interesantă cât să-i lase un mesaj.

Japoneza își spală părul o dată la cinci zile și are nevoie de trei ore pentru întregul ritual: spălat, uscat și pieptănat. Cum era de așteptat, Rin Kambe face deja reclamă la șampon și vopsea de păr.

foto: Instagram
foto: Instagram
foto: Instagram
foto: Instagram

sursa: perfecte.ro


NOI 8, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII